reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewuszki,
OlaSzy, ale powalający wynik!! Gratuluje!!!!

bety74, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Emenems, powodzenia i czekam na wiesci!

Milego dnia!!!!!

reklama
Emenems,missdior, bety trzymam kciuki - powodzenia dziewczynki :-D.
A ja dziś prawie wcale nie spałam, czuję się jakbym zrobiła milion brzuszków :baffled: Nie wiem co się dzieje? Dziś 5 dpt. ja zwariuje jeszcze tydzień i będzie wiadomo.

Sykatynka no widzisz jestem nie wyspana :sorry2: no dziś 4 dpt, miałam podany 2 dniowy zarodek więc nie ma co się spieszyć :happy:
A ty jutro robisz betę, bo ja cały czas trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Czytam sobie to forum. Tyle tu nas i już mam i jeszcze starających się, ale czy są tu mamy po lub w trakcie zapłodnienia in vitro? Zastanawia mnie, na ile otwarcie mówicie o tym waszym rodzinom, znajomym. Sądząc po ilości artykułów na ten temat nie jest to już temat tabu, informacji jest mnóstwo. Moja najbliższa kuzynka urodziła niedawno córeczkę tylko dzięki zapłodnieniu pozaustrojowemu w gdańskiej invicta i w naszej rodzinie wszyscy o tym wiedzą, ale już jej męża rodzicom nic na ten temat nie mówili, bo to mogłoby ich zdenerwować. Jak to zatem jest w Polsce z tą tematyką?

Ja już po:) jestem strasznie zadowolona, bo mi się udało ;) Przynajmniej na razie...teraz muszę być pod ścisłą kontrolą lekarzy. Niestety droga jaką przeszłam nie była taka prosta. Miałam kilka prób i "zwiedziłam" wiele gabinetów (koszmar). Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że najlepsza klinika leczenia niepłodności to ta z Warszawy:) Trzymajcie kciuki!:):-D:-D

Dziewczyny opóźnia mi się @.żadko tak mam.zazwyczaj co do dnia . Mam w domu luteine 100 jak mogę ją wywołać za pomocą lutki. ? Ile dni ile razy i po ile tabletek zapodać ? Dziękuję za odpowiedzi i spokojnego dnia :-)

reklama
Do góry