reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
Kate
Mi przeszkadzala bardzo bo te uplawy i cytologia zawsze 2 przez nia i bole przy wdpolzyciu tez byly nia spowodowane...
Mi przeszkadzala bardzo bo te uplawy i cytologia zawsze 2 przez nia i bole przy wdpolzyciu tez byly nia spowodowane...
lilka-1986
Ewciahcg
Beta ladna ale sprawdz przyrost za 2 dni . Co do plamien nie pomoge . Ja jak mialam takie to pozniej trafilam z krwotokiem do szpitala ale dziewczymy nie rax mialy i wsxystko jest ok. Moze za mala dawke progesteronu masz. Niech wypowiedza sie dziewczyny ktore tak mialy.
Beta ladna ale sprawdz przyrost za 2 dni . Co do plamien nie pomoge . Ja jak mialam takie to pozniej trafilam z krwotokiem do szpitala ale dziewczymy nie rax mialy i wsxystko jest ok. Moze za mala dawke progesteronu masz. Niech wypowiedza sie dziewczyny ktore tak mialy.
ewciahcg gratuluje bety, ja miałam podobną, nie martw się ja tak miałam 3 tyg tzn plamienia brunatne, też się niepokoiłam i nawiedzałam tel lekarza prowadzącego, to powiedział że boimy się żywo czerwonej krwi a takie plamienia są nieszkodliwe, zbadaj bete za 2 dni i przy okazji progesteron- bo to może być niedobór i dlatego takie plamienia, trzymam kciuki ;-)
powodzenia staraczki, trzymam z osobna za was kciuki
powodzenia staraczki, trzymam z osobna za was kciuki
sykatynka
Dziewczynki moje kochane,
odebrałam wyniki dzisiejszych badań
Wyobraźcie sobie, że homocysteina spadła mi do poziomu 8,67!!!! A więc o połowę! I jestem już w tzw. bezpiecznej strefie
Do tego przeciwciała ANA też ujemne
Więc jeśli torbielka zniknęła, to w lutym transfer!!!!!
odebrałam wyniki dzisiejszych badań
Wyobraźcie sobie, że homocysteina spadła mi do poziomu 8,67!!!! A więc o połowę! I jestem już w tzw. bezpiecznej strefie
Do tego przeciwciała ANA też ujemne
Więc jeśli torbielka zniknęła, to w lutym transfer!!!!!
sykatynka
W ogóle dzisiaj miałam dzień, w którym doświadczyłam mnóstwa dobroci i uprzejmości ze strony innych osób, ale teraz gotuję kolacyjkę dla męża, więc nie będę się rozpisywała, napiszę jutro!
Kiki - wspaniałe wieści, czuję, że z tego pęcherzyka będzie piękny bobas!
Kiki - wspaniałe wieści, czuję, że z tego pęcherzyka będzie piękny bobas!
kikifish87
sykatynka- alllllleee suuper nawet nie wiesz jak sie ciesze fajnie to nowe podejscie ktore zakonczy sie piekna beta
dopiero teraz wrocilam do domu.
moge na spokojnie poczytac co u was sie dzialo. wczesniej pisalam z tel i nie bardzo wiem co tam u was.
baardzo sie bałam wizyty. i kiedy miala byc moja kolej to dr sobie poszedl, nie wiem czy odpoczac czy zjesc ale czekalam jakies 40 minut. i caly czas nerwy. potem weszlam do gabinetu . pytał o bete, po czym na fotel. i tak delikatnego badania to w zyciu nie mialam. i po czym słysze " oo jest pecherzyk" narazie malutki ale na tym etapie taki własnie ma być
tak jak pisalam przepisal bez najmniejszego problemu utrogestan 6 opakowan i pojade po nie do czech.
to tyle lece was poczytac bo zaleglosci z calego dnia
kate- jezeli moge prosic to wpisz na wizyte 30.01
dopiero teraz wrocilam do domu.
moge na spokojnie poczytac co u was sie dzialo. wczesniej pisalam z tel i nie bardzo wiem co tam u was.
baardzo sie bałam wizyty. i kiedy miala byc moja kolej to dr sobie poszedl, nie wiem czy odpoczac czy zjesc ale czekalam jakies 40 minut. i caly czas nerwy. potem weszlam do gabinetu . pytał o bete, po czym na fotel. i tak delikatnego badania to w zyciu nie mialam. i po czym słysze " oo jest pecherzyk" narazie malutki ale na tym etapie taki własnie ma być
tak jak pisalam przepisal bez najmniejszego problemu utrogestan 6 opakowan i pojade po nie do czech.
to tyle lece was poczytac bo zaleglosci z calego dnia
kate- jezeli moge prosic to wpisz na wizyte 30.01
lilka nie wpadłam na to ale może dlatego mnie boli, cóż może pomyślę o tym ale później. Przez te starnia, a to badnia transfery, a jak już można to się nie chce popsitulać;-)
Ewcia bardzo ładna betka, żeby tylko rosła ładnie:-) a wy klasyczne ivf czy z icsi? bo jak wy zdrowi to powinno zaskoczyć za pierwszym razem chyba że z natrą chcieliście współgrać
Kiedy robisz betę to Cię dopiszę? A potem dopisywać będą Cię na "ciężaróweczkach po ivf"
U nas jest czynnik męski. Chociaż im dłużej się leczymy tym więcej ja się dowiaduję o sobie więc..na razie jest "domniemanie płodności"..
Ewcia bardzo ładna betka, żeby tylko rosła ładnie:-) a wy klasyczne ivf czy z icsi? bo jak wy zdrowi to powinno zaskoczyć za pierwszym razem chyba że z natrą chcieliście współgrać
Kiedy robisz betę to Cię dopiszę? A potem dopisywać będą Cię na "ciężaróweczkach po ivf"
U nas jest czynnik męski. Chociaż im dłużej się leczymy tym więcej ja się dowiaduję o sobie więc..na razie jest "domniemanie płodności"..
reklama
Kalendarz na jutro:
Jeśli nic nie pomyliłam:-)
bubu520 trzymam kciuki za wielgaśną bete, w ponedzialek:-)
coleta oby wszystko szlo jak z platka:-)
STYCZEŃ
26: bubu520 - wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków
27: dariaa16 - początek wyciszania
27: annemarie - podglądanie pęcherzyków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
30: kikifish - podglądanie maluszka
LUTY
02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
02: GizaS - wysoka beta!
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
11: dorotav - badania w szpitalu
20. kate_p7 - początek stymulacji
28: kate_7 - podglądanie pęcherzyków
MARZEC
Yplocka1 - udana stymulacja
Jeśli nic nie pomyliłam:-)
bubu520 trzymam kciuki za wielgaśną bete, w ponedzialek:-)
coleta oby wszystko szlo jak z platka:-)
STYCZEŃ
26: bubu520 - wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków
27: dariaa16 - początek wyciszania
27: annemarie - podglądanie pęcherzyków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
30: kikifish - podglądanie maluszka
LUTY
02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
02: GizaS - wysoka beta!
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe