reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gizas Kochana nie zamartwiaj się ....przynajmniej spróbuj :-) jestem z Tobą i Maluszkami

A powiedzcie mi w którym dniu cyklu najlepiej zrobić histeroskopię ? Bo tak myślę ,że jak lekarka sama mi jej nie zleci to poproszę o skierowanie

Kiedy powinnam dostać @ po abrazji?

reklama
Gizas relanium fajna sprawa, chetnie bralabym przec cala ciaze ;) W sumie chyba mocno nie szkodzi w poczatkowym etapie bo ja w 5 tc podczas pobytu w szpitalu dostalam i to w zastrzyku, zeby szybciej zadzialal. Po pierwsze na uspokojenie a po drugie na rozluznienie macicy, zeby zapobiec skurczom.

Daria ja mam nadzerke i jestem w ciąży. Minus nie wyleczenia jej jest taki ze w ciąży można dostać krwotoku przez nadzerke. Ja tak miałam i trafilam w 7tyg w szpitalu. W chwili obecnej czasami mam niteczke krwi która jest wlasnie z nadzerki.

Ewelajna to zdania są podzielone bo mi mówila ginekolog że lepiej ją zostawić w spokoju, bo usuwanie jej zniszczy endometrium. Jak cytologia jest ok to nie powinna stanowić problemów. W sumie może chodzi o rozmiar nadżerki..:eek: Ja np. często mam stany zapalne ale to dlatego ze przez to świństwo łapię...

dariaa co do cytologii to dość czułe badanie jest. Jeżeli ktoś lubi się kompać to 48h przed badaniem nie powinien się kąpać, tylko brać prysznic. Dodatkowo wszystko zależy w którym dc jest robiona, bo po @ jest najczyściej. Dlatego z II łatwo jest przejść w I, więc nie ma się czym martwić. Ja pamiętam jak pływałam z tymi badaniami:-p od I az do III...

Ja już po wizycie Ovulastan łyknięty, wszystko super. Teraz antyki i od 15dc gonapeptyl razem z antykami, potem wizyta 1DS 20.02 , 8DS czyli podglądanie 28.02. no i pewnie punkcja gdzieś w marcu jak dobrze pójdzie....

reklama
Do góry