reklama
yplocka- a lekarz mówiła dlaczego taka jest decyzja? nie rozumiem po co truć dziecko tym lekiem, skoro on ma pomóc w zagnieżdżeniu na podtrzymanie jest przecież progesteron...A jakie jeszcze leki dostawalaś po transferze ??
genna
Fanka BB :)
Magdalena ja tez biorę estrofem, crio na sztucznym i dalej będę ciągnęła , ne sugeruj sie ulotką nocześnie ma rożne zastosowania .
Genna bardzo gratuluję
Mimo przykrej sytuacji z pyckiem i yplocką to dziewczyny trzeba powiedzieć że ruszyło sie i to bardzo to in vitro. W ostatnim czasie skuteczność na forum chyba z 70-80%:-):-):-):-) Oby tak dalej dziewczynki, niech to forum stanie się tylko krótkim przystankiem na czas stymulacji.
Mimo przykrej sytuacji z pyckiem i yplocką to dziewczyny trzeba powiedzieć że ruszyło sie i to bardzo to in vitro. W ostatnim czasie skuteczność na forum chyba z 70-80%:-):-):-):-) Oby tak dalej dziewczynki, niech to forum stanie się tylko krótkim przystankiem na czas stymulacji.
kasik36
Bziumelka oby tak sie stalo
Genna gratuluje! takie klucia , bole jak na okres sa normalne i wiele dziewczyn je ma ( ja miałam do 11tyg) potem ustępuje. Nie zaszkodzi wziąć sobie no spe regularnie i, mi zalecił lekarz zeby zniwelować skurcze. Trzymam kciuki za was&&&
genna
Jogo dziękuje właśnie nie mam typowych bóli jak na @ tylko te skorcze których nigdy nie miałam przed @ , mam nadzieje ze beta bedzie dobrze przyrastala , teraz to najważniejsze
reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
genna, już gratulowałam, ale powtórzę się - GRATULACJE MAMUSIU:-):-):-). Teraz kciuki za prawidłowy wzrost bety i nudnej i spokojnej ciąży)
Podziel się: