reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

lenkabar super że wszystko ok, gratuluje po mału synka i zazdroszczę widoku :-)
Esiek kolejna dobra wiadomość, wracaj do domku :-)
Jogo też nie wiem po co kazał zrobić, tylko się zdenerwowałam :-( może chciał na tej podstawie ocenić co powinno być na USG? nie wiem ... na wizytę za tydzień też mam zrobić betę i prg :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Infinity- ja sie zgadzam z Jogo. Moj lekarz tez jak spytalam czy mam robic bete w 6tc to sie mnie spytal - a co z niej wyczytam? To badanie potem nie mowi absolutnie nic. Takze czekaj na wizyte i bedzie dobrze!!!

Dzięki dziewczyny, już mi lepiej :tak:

Agulla dużo ;-) pierwsze dwie dla Kliniki, później robiłam razem z PRG bo zauważyłam przy aplikacji Luteiny coś co mnie zaniepokoiło. No i ostatnia w piątek bo nie mogłam się doczekać wizyty. A dzisiejsza znowu dla lekarza ;-) Po 4 latach czekania na ten cud to wg. moich kryteriów i tak cierpliwa jestem :-D

agulla teorię to ja dobrze znam ;-) a wyników i tak było by więcej bo dwie weryfikacje na początku dla kliniki i beta przed wizytą pęcherzykową i serduszkową - takie mają akurat u mnie zasady ...
U mnie to pierwsza ciąża po 4 latach starań więc sama rozumiesz :sorry2:...

reklama
Jo.M. to powinni Ci cosik odpalić za instruktaż :-) Nie no oki też czytałam, że inne kliniki dają Relanium. Ja chodziłam do Dr M, tym razem przed transferem poprosiła mnie Dr Cz. I to ona mi zapisała te Relanium. Pozostałe leki zapisał mi Dr Sz po punkcji. Tu też wyszła nieścisłość. Bo od ponad roku biore Dexametason po 1/2 tab x dz i Bromergon 1tab na noc. Dr M przed punkcją kazał mi odstawić Bromka, Dr Sz na punkcji kazał go nadal brać. Zgłupieć idzie!!! Do tego Dr Sz kazał zamiast Dexametasonu brać Encorton po 5 mg. A Dr Cz mi go zwiększyła do 10 mg do dnia testowania. Tak i już namotali że nie wiem nic...
Jak brałyście Luteine dowcipną. Bo na kartce z rospiska leczenia dostałam
Luteina 200 mg rano i południe po 1 tab a Luteina 100 mg 2 tab na noc
A pani z apteki mi napisała na opakowaniu że tej po 200 mam brać 2 dz po 2 tab.
Już zgłupiałam...
Relanium wziełam i faktycznie jakoś zluzowałam. Tak kazała mi Dr Cz brać go przez 3 dni na noc
Agulla czuje się normalnie. Brak objawów. Przy córce czułam implantacje bo mnie taki skurcz 3 min złapał że tchu złapać nie mogłam. A tu zobaczymy jak bedzie.

Do góry