reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja tylko tak na szybko,
Esiek - super, że wychodzisz, z maluchem wszystko w porządku:) odpoczywaj sobie w domku:)
Infinity - na pewno jest wszystko w porządku i dziewczyny w ciąży wiedzą, kiedy beta wzrasta wolniej. Trzymam kciuki za wizytę:-)
Lenka - gratuluję synka:)) super wiadomość i widok na pewno fantastyczny:-D

Ostatnio Pani leżała z bliźniaczkami na oddziale. Mówiła że o dziecko starała się 9 lat. Nie pytałam co i jak ale wnioskuje że te cudeńka to też po in vitro. I teraz cieszy się z macierzyństwa.

Madzia Wasz dr i dr Baczkowski takze dzis normalnie ekstraliga ;) Fotki mi nie dali bo oczywiscie drukarka nie dziala ale pozwolili zrobic fotke telefonem wiec mam sie na co gapic. Choc to szpitalne usg to slaby obraz ma.

Esiek to aż dwóch doktorów wow no to zoatałaś faktycznie dziasiaj obsłużona profesionalnie i gap się na dzidziola ile wlezie bo zaraz nie będzie taki malutki haha

Czyli mam rozumiec ze mimo morfologi zero cos sie da wybrac?dziekuje dziewczyny za odp na Was zawsze można liczyć...a ty Jo.M zawsze podpowiesz. majka dobrze pamiętasz leczymy się u pabiana w pro Creative ale pewno potem do parens

reklama
Do góry