reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Esiek no właśnie ja już tak nie umiem, kiedyś mogłam spać do 11 teraz 7 i oczy mam jak pięć złotych, nastawiłam juz pranie ale to nie znaczy ze nie odpoczywam jeszcze się wyleguję i piję kawkę.

montana no właśnie się delaktuję, bardzo to przyjemne, tym bardziej ze takie piękne słoneczko świeci za oknem.

reklama
Infinity ona teraz już nie przyrasta tak jak wczesniej jej wartość jest za duza, nie denerwuj sie a po za tym po 5 dniach nie do końca ocenisz jej przyrost, masz dziś wizytę wiec spokojnie wszystko na pewno jest dobrze. To był też powód dla mnie zeby nie robić tej bety z takimi wysokimi wartościami, ja skończyłam na 14dpt, będzie dobrze.

Na obchodzie byl moj prof i dziewczyny Wasz dr Sienkiewicz. Takze super bo wszystko sie dzis dowiem dokladnie i bedzie kogo pytac. :)

Witajcie dziewczyny...nie wiem czy mnie pamiętacie dawno się nie udzielam ale podczytuje was caly czas...chcialam się przygotować psychicznie do in vitro...maz jest po leczeniu i wyobraźcie sobie ze z 3mln ma 13 na ml w ejakulacie ma 74mln ruch jest w normie żywych ponad80% ale morfologia spadla na zero nie wiem co myśleć znacie taki przypadek?poprawa duza ale czy przy zero prawidłowych to się może udać?miał wiecej:/blagam o rade doswiadczonych

Witajcie dziewczyny...nie wiem czy mnie pamiętacie dawno się nie udzielam ale podczytuje was caly czas...chcialam się przygotować psychicznie do in vitro...maz jest po leczeniu i wyobraźcie sobie ze z 3mln ma 13 na ml w ejakulacie ma 74mln ruch jest w normie żywych ponad80% ale morfologia spadla na zero nie wiem co myśleć znacie taki przypadek?poprawa duza ale czy przy zero prawidłowych to się może udać?miał wiecej:/blagam o rade doswiadczonych

Witaj Kola2 ;-). Moj mąż też ma ruch w normie, zaś morfologia 0%, czasem skacze do 2 % ale przy podejsciu w styczniu do in vitro miał 0 % i lekarz mówił że przy takiej morfolodze wskazaniem jest ICSI i napewno znajdą dobre zołnierzyka. Mi z 6 komórek <jestem w programie MZ> zapłodniło się 5, i podali w piątej dobie blastusia 4AB no ale nie nie zagnieździł sie niestety.Ale głowa do góry bo jak widzisz udało się uzyskać zarodeczki z morfologią 0% :tak:

reklama
genna – no ja jestem z tych co dostają szału na punkcie sprzątania przed świętami, niestety. Chociaż na Boże Narodzenie bardziej mi odbija. Ale po tych niedzielnych bólach brzucha ograniczyłam sprzątanie.

lenkabar, _Infinity_ - &&&&&&&&& za Wasze dzisiejsze wizyty. Czekam na relacje.

Do góry