reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lenkabar super że wszystko ok, gratuluje po mału synka i zazdroszczę widoku :-)
Esiek kolejna dobra wiadomość, wracaj do domku :-)
Jogo też nie wiem po co kazał zrobić, tylko się zdenerwowałam :-( może chciał na tej podstawie ocenić co powinno być na USG? nie wiem ... na wizytę za tydzień też mam zrobić betę i prg :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Infinity- ja sie zgadzam z Jogo. Moj lekarz tez jak spytalam czy mam robic bete w 6tc to sie mnie spytal - a co z niej wyczytam? To badanie potem nie mowi absolutnie nic. Takze czekaj na wizyte i bedzie dobrze!!!

Dzięki dziewczyny, już mi lepiej :tak:

Agulla dużo ;-) pierwsze dwie dla Kliniki, później robiłam razem z PRG bo zauważyłam przy aplikacji Luteiny coś co mnie zaniepokoiło. No i ostatnia w piątek bo nie mogłam się doczekać wizyty. A dzisiejsza znowu dla lekarza ;-) Po 4 latach czekania na ten cud to wg. moich kryteriów i tak cierpliwa jestem :-D

agulla teorię to ja dobrze znam ;-) a wyników i tak było by więcej bo dwie weryfikacje na początku dla kliniki i beta przed wizytą pęcherzykową i serduszkową - takie mają akurat u mnie zasady ...
U mnie to pierwsza ciąża po 4 latach starań więc sama rozumiesz :sorry2:...

reklama
Jo.M. to powinni Ci cosik odpalić za instruktaż :-) Nie no oki też czytałam, że inne kliniki dają Relanium. Ja chodziłam do Dr M, tym razem przed transferem poprosiła mnie Dr Cz. I to ona mi zapisała te Relanium. Pozostałe leki zapisał mi Dr Sz po punkcji. Tu też wyszła nieścisłość. Bo od ponad roku biore Dexametason po 1/2 tab x dz i Bromergon 1tab na noc. Dr M przed punkcją kazał mi odstawić Bromka, Dr Sz na punkcji kazał go nadal brać. Zgłupieć idzie!!! Do tego Dr Sz kazał zamiast Dexametasonu brać Encorton po 5 mg. A Dr Cz mi go zwiększyła do 10 mg do dnia testowania. Tak i już namotali że nie wiem nic...
Jak brałyście Luteine dowcipną. Bo na kartce z rospiska leczenia dostałam
Luteina 200 mg rano i południe po 1 tab a Luteina 100 mg 2 tab na noc
A pani z apteki mi napisała na opakowaniu że tej po 200 mam brać 2 dz po 2 tab.
Już zgłupiałam...
Relanium wziełam i faktycznie jakoś zluzowałam. Tak kazała mi Dr Cz brać go przez 3 dni na noc
Agulla czuje się normalnie. Brak objawów. Przy córce czułam implantacje bo mnie taki skurcz 3 min złapał że tchu złapać nie mogłam. A tu zobaczymy jak bedzie.

Do góry