reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Montana dziękuję , dobrze, udało mi się wyleżeć przeziębienie bez żadnych leków więc jestem szczęśliwa :sorry2: teraz czekam z utęsknieniem na jutrzejszą wizytę - beta ładnie przerasta więc jestem dobrej myśli - mam nadzieję że będzie pęcherzyk w prawidłowym miejscu i ogólnie obędzie się bez niespodzianek bo ja to zawsze miałam do nich szczęście :blink:
Co do @ to niestety choroba może ją trochę przesunąć. Ją jak chciałam żeby już przyszła to zawsze się spóźniała ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Infinity - dobrze, że przeziębienie Cię opuszcza:) Trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą. Kropek na pewno jest w odpowiednim miejscu i wizyta przebiegnie bezproblemowo:) Potem czekać na serduszkową wizytę:tak:
Ona - dziewczyny mają rację - ciesz się, że jesteś w ciąży, beta ładnie przyrasta i na pewno wszystko jest ok. Objawy na początku ciąży są normalne. Wcześniej też panikowałaś, a mówiłyśmy że będzie dobrze. Ciesz się swoim cudem i nie denerwuj, bo tylko sobie i fasolce zaszkodzisz.
Esiek - świetnie, że wychodzisz i dziecku nic nie jest:) Spokojnej ciąży życzę:-)

Witajcie Kobietki. Miałam dziś o 9.30 transfer 3-dniowego malucha. Pozostała dwójeczka póki co oki, w czwartek Pani embriolog ma dzwonić co i jak z maluchami. Dziekuję za trzymanie kciukasów, przydały się bo wszystko sprawnie poszło. Trzymajcie je mocno nadal oby maluch się zadomowił. Pani Dr Cz bo u niej dziś byłam przed transferem, kazała zwiększyć Encorton do 10 mg i dodała na 3 dni Relanium. Brałyście Relanium po transferze? Jakoś do niego przekonana nie jestem. Poza tym pozostałe leki bz wg planu.

Bziumelka sikaniec w 6dpt kto to widział !! Już wiele razy pisałam, ale napiszę jeszcze raz mi przy becie 168 tylko pod słońce było widać kreseczkę.. a Ty kochana masz dziś najwyżej kilka-kilkanaście jednostek, także głowa do góry to absolutnie nic nie znaczy :)

Tola trzymam kciuki, by maluch się zadomowił na 9 miesięcy &&&&&& jeśli chodzi o relanium to jakbym tylko dostała wtedy recepte to ani chwili bym sie zastanawiała. Nie dość, że mniej się nastresujesz, czas szybciej minie, to jeszcze relanium ma właściwości rozluźniające na macicę, ułatwia się dzidzi zagnieździc i utrzymać. Moja mama w zagrożonej ciąży ze mną już 28 lat temu dostała relanium, na spokojne podtrzymanie ciąży, więc skoro przez tyle lat wciąż go przepisują to coś w tym musi być :) ale decyzja należy do Ciebie :)

Infinity Ty też masz jutro wielki dzień! Udanego spotkania z Maluchem :)))))))

A ja bardzo proszę o kciuki jutro rano, tak czekałam na moje prenatalne, a teraz potwornie się stresuję. Brzuch mnie cały dzień boli, boję się czy wszystko ok. No i wiadomo czy Maleństwo zdrowe. Na szczęście wstanę i od razu idziemy, więc chociaż krócej będę się stresować :) M się tylko bardzo cieszy na to spotkanie, jak ja facetom zazdroszczę tego ich spokoju...

LenkA ZA TWOJE JUTRZEJSZE PRENATALNE KCIUKI MOCNO ZACIŚNIĘTE, ODEZWIJ SIĘ JAK BYŁO I JAK DOKTOR WĘGRZYNOWSKI.

Infinity za Coebie również kciuki trzymam

ona nie denerwuj się tak i nie wyszukuj i nie wmawiaj że coś jest nie tak, bardzo tym stresujesz kropka i być może to jest przyczyna Twoich dolegliwości. Mnie do tej pory jak czasem mój kropek sie zezłości to tak brzuch napiernicza że szok ale doktor powiedział że dopuki nie ma plamień wszytko jest ok.

reklama
Tola32 - kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&, a pozostała 2-ka będzie się rozwijała do blastocysty ? To fajnie, mi nie chcieli podchodować i teraz się denerwuję czy dadzą radę przy rozmrażaniu. Relanium ponoć jest dobre na niekontrolowane skurcze macicy. Niech maluszek się pięknie zagrzebie u mamusi:-)
lenkabar - powodzenia, żeby badania wyszły wzorowo :) , a Maleństwo niech rośnie zdrowo!

Do góry