reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Balbisia, trzymam kciuki by torbiel szybko się wchłonęła.:tak:

Sonia@soku, trzymam kciuki za wypasioną betę :tak:

Bziumelka, oj oj, niegrzeczna dziewczynka, bądź cierpliwa, jeszcze parę dni i się dowiesz, będzie piękna beta !!

kasik, udanych wakacji i wesołych świąt :-)

Ona myślę że nnikt nie umie po prostu odpowiedzieć na twoje pytanie ;-) w ciąży , szczególnie na początku występują bardzo różne dolegliwości i w większości przypadków nie oznaczają nic złego, szczególnie jeżeli nie towarzyszą im inne niepokojące objawy jak plamienie, gorączka etc.
Mnie też często boli podbrzusze albo jajniki i piersi z różnym nasileniem.
Za 2 dni masz usg i wizytę więc pewnie wszystkie wątpliwości przy tej okazji można wyjaśnić z lekarzem :tak:

Ona moim zdaniem jesteś za bardzo spięta i zdenerwowana. Beta śliczna więc uspokój się, napij się jakieś herbatki i się ciesz dziewczyno że jesteś w ciąży:-):-) Brzuch Cię jeszcze pewnie długo będzie bolał no bo przecież przechodzi rewolucję no i pamiętaj że taki stres jak u Ciebie tylko przeszkodzi niż pomoże.

Ona moje 4 i też poprzednie 3 beta była =0 ... staram się nie denerwować bo wiem że to szkodzi maleństwu :happy2: choć pewnie jutro przed wizytą będę miała mega stres ale na to już nic nie poradzę :sorry2:

reklama
Cześć dziewczynki. Esiek superaśnie że wychodzisz ze szpitala, czyli z maleństwem jest wszystko jak najbardziej wporządku :-).
Infinity a ty jak sie czujesz?
ona232 kochana takim stresem tylko szkodzisz swojej fasolce, wyluzuj troszkę, rozumiem że się denerwujesz, ale nie dajmy sie zwariować. Zamiast sie cieszyc że sie udalo ty sie ciągle zamartwiasz. Bedzie dobrze uwierz w to :-)

Ja to zacznam sie denerwowac bo dzis mam 33 dc i okresu nie ma, wizytę mam w piątek po świetach i teraz sie obawaiam czy zdąże skończyć te moja okropną @ skoro jest taka spóźnialska. Od zeszlego piątku jestem podziębiona, hmmm moze to tez ma wpływ na przedłuzenie cyklu?

Ostatnia edycja:
Do góry