reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj nie zrobiłam sikacza chociaż korciło, więc się trzymam :-) Ja wiem, że w 6dpt to zawcześnie ale mimo wszystko jak zobaczyłam wynik to złapało mnie przygnębienie... Żeby wyszło w 6dpt to musiałabym mieć chyba podaną blastkę 6AA :-) Dziewczyny co robią z invicty mają wrtości minimalne więc zdaję sobie sparwe ale człowiek i tak głupi jest...

Dziewczyny kciukasy za wasze usg niech z maluszkami będzie wszystko ok :-)

Agulla jesteś po punkcji więc jajniki wracaja teraz do swojej formy więc brzuch ma prawo boleć, ważne aby to nie był ból bardzo intensywny i ciągły. Miej nospe zawsze przy sobie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej u mnie z rana pięknie świeci słońce :-) aż chce się żyć :-)
LENKABAR kciuki za badanie &&&&&&&&&
INFINITY udanego spotkania z dzidzią :-)
TOLA32 kciuki zaciśnięte aby dzidziuś został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią

17: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne

Ostatnia edycja:
P.s - za chwile ide na usg trzymajcie kciuki za mnie. Jeszcze nadal kazde usg to dla mnie taka obawa ze cos bedzie nie tak. :/

Esiek kciuki za Ciebie i maluszka :tak:

Ja oddałam już krew na badanie PRG i bety - czekam na wyniki, zaraz powinny być. Myślałam że już mnie badania nie będą aż tak stresować ale to chyba nigdy nie minie :baffled: A do wizyty jeszcze pięć godzin ehhhhh .....

Esiek kciuki zaciśnięte za usg i do domku :-)
Lenka czekam na relację.
Infinity beta na pewno będzie piękna, inaczej być nie może.

Dziewczyny a ja dziś pierwszy dzień na zwolnieniu, ale mi fajnie, wszystko tak na spokojnie mozna zrobić, rewaelacja. Ale wiem że teraz na początku bedzie super ale czy długo tak na l4 wytrzymam ???? Tego nie wiem nigdy nie byłam.

Jeszcze czekam ;) jak to w szpitalu. Madzia na l4 a ty juz na nogach? Myslalam, ze jak ja - przed 11 nie ruszasz z lozka ;)

reklama
Nie podoba mi się moja beta z dzisiaj :-( W piątek była 3542 a dzisiaj czyli po 5 dniach 8652 ... Wiem że zwalania powyżej 6000 ale chyba nie aż tak ... teraz to dopiero mam stres :-(

Do góry