reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczynki

Parę dnie nie zaglądałam tutaj i mam tyle do nadrobienia że szok:szok:. W sumie nie ma się co dziwić bo dzieje się tu u nas na wiosnę że ho ho.

Zula - Obowiązkowo zaczynam od Ciebie. Bardzo Ci gratuluję 2 gwiazdeczek. Czułam że tak może być po Twojej 1 becie no i nie pomyliłam się. Bardzo się cieszę tylko teraz to już na 100% nie wiem gdzie Ty 2 łóżeczka wstawisz w Waszym mieszkanku. Chyba z budową domu będziecie musieli ostro przyspieszyć;-). A tak ogólnie to co tam czujesz się już trochę lepiej , pisałaś że powoli sterydy odstawiasz. Zula przypomnij mi nazwę tych leków które bym chciała wypróbować przy kolejnej próbie . Zastrzyki to clexane , a ten steryd zamiast encortonu ... ? Zapytam dr na wizycie i powiem , że chcę te leki wypróbować. Ciekawe kiedy będę mogła podchodzić?????

Dorotav - Bardzo mi przykro , że Twój pingwinek nie przetrwał. Niestety był za słaby i wydaje mi się , że z zagnieżdżenia też by raczej nic nie było. Ja miałam przy ostatniej próbie odmrożone 2 zarodki 3-dniowe i uparłam się do hodowli ich do 5 doby. Jeden był super a drugi słabszy ale przeżyły. Podjęłam wtedy to ryzyko bo nie chciałam rozczarowania i wbiłam sobie do głowy że jeżeli mają przetrwać do 5 doby to przetrawją a jak nie to i tak raczej nic by z tego nie było. W sumie to jak wiesz nic z tego nie wyszło ale to już był raczej problem moich albo przeciwciał albo wirusów. Dobrze że miałaś plan B bo jak jest jakiś plan to lepiej znosi się niepowodzenia. W każdym razem trzymam za Ciebie kciuki.

Dziewczynki , które transferowały - trzymam kciuki za Wasze wysokie betki.

Tak mam dziewuszkę :) Jest na fotce :) Nie lubie różu dla dziewczynek:) Staram się jak najmniej ubierać w te kolory. Bo róż od stóp do głów mnie drażni.
Powóz czarno niebieski.
Oby tylko się przydał. Bo już rozważałam pozbycie się jego...

reklama
No właśnie Esiek, my tu czekamy na wieści co u Ciebie, także jak będziesz po badaniach daj znać.

Madzia Ty chyba masz jutro wizytę? Może Maluch pokaże czy jest chłopcem czy dziewczynką ;-)

Do góry