reklama
Mundek no to ja miałam podanego 5dniowego więc u mnie już bliżej niż u Ciebie... A z tym odstawianiem leków to tak jak mówią dziewczyny nie wolno tego robić bo ciąża może sie nie utrzymać. A na święta do Polski nie wracasz?? bo takto być mogła bete zrobić.
Bziumelka, no niestety nie wracam, dobrze, że chociaż mam ten test z czułością 10, więc zobaczymy. Tutaj nawet hormonów nie badają po transferze, dopiero jakby się okazała ciąża to trzeba dzwonić do pielęgniarki i czekać na dalsze wskazówki. No i jak tu się nie denerwować.
Kurde dziwne, a wydawałoby się że Polska ze służbą zdrowia zacofana a podejście do IVF chyba najlepsze, może i drogie ale przynajmniej można iść na hormony kiedy się chce... Jak coś to dawaj adres to wyślemy Ci troche testów ciążowych albo zamów sobie na allegro to będziesz mogła sikać ile wlezie :-)
Oj Bziumelka, ja to się już w życiu nasikałam ile wlezie;-), zobaczymy jak to się wszystko poukłada, no ale Ty będziesz wiedziała wcześniej jak u Ciebie więc trzymam ogromne kciukasy, mam nadzieję że ten kwiecień nam szczęście przyniesie. W końcu kwiecień fajny miesiąc jest
reklama
agulla84
Fanka BB :)
dziewczyny ja mieszkam na wsi i od kilku dni po moim ogrodzie spaceruje sobie bocian ;-)niech wkońcu coś przyniesie!a kiedyś dostałam od koleżanki takiego ładnego bociana z odlewu a w dziubku trzyma zawiniątko
Podziel się: