reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bziumelka u mnie z tą ciasnością to bardzo podobnie, aż mam problem dupaka umiejscowić:eek:, no i z tym kłuciem w pochwie też miałam ale doszłam do wniosku, że to już chyba tik nerwowy mi się zrobił...

reklama
Mundek no właśnie dlatego nie chce brać tych objawów do siebie bo jak raz sie człowiek nakręci to już koniec... A ilodniowy zarodek miałaś podany?? Zrobiłabyś sobie sygnaturkę na dole to się łatwiej rozmawia :-)

Mundek no to ja miałam podanego 5dniowego więc u mnie już bliżej niż u Ciebie... A z tym odstawianiem leków to tak jak mówią dziewczyny nie wolno tego robić bo ciąża może sie nie utrzymać. A na święta do Polski nie wracasz?? bo takto być mogła bete zrobić.

Bziumelka, no niestety nie wracam, dobrze, że chociaż mam ten test z czułością 10, więc zobaczymy. Tutaj nawet hormonów nie badają po transferze, dopiero jakby się okazała ciąża to trzeba dzwonić do pielęgniarki i czekać na dalsze wskazówki. No i jak tu się nie denerwować.

Kurde dziwne, a wydawałoby się że Polska ze służbą zdrowia zacofana a podejście do IVF chyba najlepsze, może i drogie ale przynajmniej można iść na hormony kiedy się chce... Jak coś to dawaj adres to wyślemy Ci troche testów ciążowych albo zamów sobie na allegro to będziesz mogła sikać ile wlezie :-)

Oj Bziumelka, ja to się już w życiu nasikałam ile wlezie;-), zobaczymy jak to się wszystko poukłada, no ale Ty będziesz wiedziała wcześniej jak u Ciebie więc trzymam ogromne kciukasy, mam nadzieję że ten kwiecień nam szczęście przyniesie. W końcu kwiecień fajny miesiąc jest:laugh2:

Ale wiesz teraz to będzie taki inny test bo z dwiema kreskami:-) Oby ten kwiecień taki został do końca... Wkońcu wiosną bociany przylatują to liczę że jakiś przyleci do mnie wkońcu...

Obyś miała rację:tak:, życzę Ci tego bociana z całego serca, niech nawet skrzydłem o komin zahaczy:-), byle by ino zawiniątko dostarczył.

reklama
dziewczyny ja mieszkam na wsi i od kilku dni po moim ogrodzie spaceruje sobie bocian ;-)niech wkońcu coś przyniesie!a kiedyś dostałam od koleżanki takiego ładnego bociana z odlewu a w dziubku trzyma zawiniątko :tak:

Do góry