reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak dzwoniłam to też było zajęte. Wkońcu dzwoniłam do rejestracji i tam zapisali nr powiedzieli że powiedzą Pani embriolog żeby oddzwoniła. Więc może spróbuj podobnie.

reklama
Esiek bidulko, niestety w szpitalach z tego co zauważyłam to maja pacjentów gdzieś, nikt z nami nie chce rozmawiać , trzeba sie prosić wrr, a ty słuchaj mamy i grzecznie leż!!!!
Opo dziękuje za wpisanie do kalendarza :)

ona ja transfer miałam 25.03 i wizytę pierwszą mam 16.04 czyli 22dpt. Kolejna w ten sam dzień co Twoja czyli 24.04 - 30dpt. Musiałabyś policzyć jak u Ciebie to wygląda - na pierwszą z tego co wiem najlepiej iść nie wcześniej niż 20dpt.
A betę to ja już robiłam kilka razy więc Ci się nie dziwię ;-) Teraz to już mam przede wszystkim mega stres żeby na USG było ok ...

_Infinity_
kochana ja tez mialam transfer 25.03 bylam na wizycie w tatym tygodniu hehe jak na ten etap bylo ok i kazal mi sie umowic na 24.04 dopiero wydaje mi sie ze on juz pewnie chce zeby bylo widoczne serce? jak myslisz bo pecherzyk to juz raczej pownno byc widac prawda?

reklama
ona mi lekarz kazał się umówić po 20dpt (czyli 21, 22dpt itd.) i mówił że wtedy będzie już widać pęcherzyk - na tym USG można z tego co czytałam sprawdzić czy jest w prawidłowym miejscu, pewnie też można zobaczyć czy nie jest pusty ...
Na kolejnym czyli ok. 30dpt. jest już serduszko :) - czasami nawet trochę wcześniej

Agulla ja niestety sie nie znam na 2-3 dniowych, zawsze miałam 5-dniowe.

Do góry