Jo.m Esiek- nie martwcie sie, u mnie ok, tyle ze nudy.byalm jedynie na rozmowie o prace,i mialabym te prace gdyby nie stawka jaka mi zaproponowali, po odjeciu kosztów dojazdu to mialabym zarobku 600 zl a mialam isc na neurologia-udarowy-czyli ciezki oddzial i zrezygnowalam
i zle sie z tym czuje bo byla oferta,ale moj m powiedzial ze trzeba sie szanowac i mam metlik w glowie ale i tak juz jest za pozno bo dzis odmowilam.
Jo.m a teraz jak pojdziesz na wizyte to bedziesz zagadywala o podejsciu ?
Esiek powodzenia na zakupach
Gratuluje widoku fasolki i serduszka:-)a ktory to tydzien juz u ciebie??
Zula kochana przykro mi ze sie tak strasznie meczysz. mam nadzieje ze bedzie dobrze.
lenkabar przykro mi a zarazem ciesze sie ze jednak to tylko infekcja. Niech dzidzia dalej rosnie
a infekcja niech sie szybko traci.
genna milo widziec ze wrocilas.
infinity gratulacje betki i niech teraz dzidzia sie rozwija, nudnej ciazy.
juhasek kochana wiem co teraz przezywasz. to samo przechodzilam. Ta niepewnosc i strach przed kolejnym usg i beta. Ale jak juz zerkniesz na moja sygnaturke to sama zauwazysz ze mi malo rosła beta i pewnie dlatego to sie tak skonczylo. A u ciebie pieknie rosnie i mam wielka nadzieje ze to bylo tylko za szybko usg i teraz zobaczysz juz serduszko
bzibziok gratulacje 3 cm szczescia. trzymam kciuki za nudna ciaze;-)
lilia- kochana co tam u ciebie słychac,Jak sie czujesz?? Jak przeszlas @ ??
madzia- powodzenia na jutrzejszej wizycie i usg. mam nadzieje ze tym razem uda sie okiełznąć dzidzie i zrobic pomiary:-)
tola32 widze ze ładnie Cie potraktowali w naszej klinice
az szkoda bo czlowiek sam sobie nie wybiera ze musi tam do nich chodzic a jeszcze ładne pieniadze tam zostawia a mimo wszystko wizyty wygladaja jak wygladaja:-(
agulla &&&&&&&& za seksik na szkiełku. a ze 3 to jest az albo tylko ale wydaje mi sie ze bedzie dobrze
olusia mysle ze dobra decyzje podjełas. daj znac jak bedziesz po wizycie.
balbisia kciuki aby wszystko poszlo dobrze i zebys mogla w poniedzialek wrocic z kropkiem
bziumelka &&&&&& za transwer choc wspolczuje bo musisz czekac az do 14 ale trzymam kciuki
ona232 pamietam cie z wrzesniowej proby. gratulacje ze sie udalo. nie stresuj sie bedzie dobrze. A te kłucia to kropek sie wgryza i macica sie szykuje na ciaze.
mmm powodzenia trzymam &&&&&