reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
agulla84 -Kochana, trzy z sześciu to połowa a to nie oznacza nic tylko przynajmniej dwa podejścia w razie potrzeby:tak:. Ja podchodzę do crio z zarodkami klasy BB a jednak mam nadzieję. Kciuki za seksik na szkiełku zaciśnięte:-). Żeby się wszystkie ładnie zapłodniły i pięknie dzieliły ! Na pewno jest wśród nich ten Twój jedyny:tak:
mmm... - myśl pozytywnie o swoim kropku i się relaksuj:-), będzie dobrze !
ona232 - nie stresuj się tak, poczytaj dobrą książkę czy coś:-), będzie dobrze, pamiętaj, że nerwy to nic dobrego dla kropeczka. Wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się:-).

Jo.m Esiek- nie martwcie sie, u mnie ok, tyle ze nudy.byalm jedynie na rozmowie o prace,i mialabym te prace gdyby nie stawka jaka mi zaproponowali, po odjeciu kosztów dojazdu to mialabym zarobku 600 zl a mialam isc na neurologia-udarowy-czyli ciezki oddzial i zrezygnowalam:zawstydzona/y:i zle sie z tym czuje bo byla oferta,ale moj m powiedzial ze trzeba sie szanowac i mam metlik w glowie ale i tak juz jest za pozno bo dzis odmowilam.

Jo.m a teraz jak pojdziesz na wizyte to bedziesz zagadywala o podejsciu ?

Esiek powodzenia na zakupach:tak: Gratuluje widoku fasolki i serduszka:-)a ktory to tydzien juz u ciebie??

Zula kochana przykro mi ze sie tak strasznie meczysz. mam nadzieje ze bedzie dobrze.

lenkabar przykro mi a zarazem ciesze sie ze jednak to tylko infekcja. Niech dzidzia dalej rosnie:-D a infekcja niech sie szybko traci.

genna milo widziec ze wrocilas.:-D

infinity gratulacje betki i niech teraz dzidzia sie rozwija, nudnej ciazy.

juhasek kochana wiem co teraz przezywasz. to samo przechodzilam. Ta niepewnosc i strach przed kolejnym usg i beta. Ale jak juz zerkniesz na moja sygnaturke to sama zauwazysz ze mi malo rosła beta i pewnie dlatego to sie tak skonczylo. A u ciebie pieknie rosnie i mam wielka nadzieje ze to bylo tylko za szybko usg i teraz zobaczysz juz serduszko

bzibziok gratulacje 3 cm szczescia. trzymam kciuki za nudna ciaze;-)

lilia- kochana co tam u ciebie słychac,Jak sie czujesz?? Jak przeszlas @ ??

madzia- powodzenia na jutrzejszej wizycie i usg. mam nadzieje ze tym razem uda sie okiełznąć dzidzie i zrobic pomiary:-)

tola32 widze ze ładnie Cie potraktowali w naszej klinice:no: az szkoda bo czlowiek sam sobie nie wybiera ze musi tam do nich chodzic a jeszcze ładne pieniadze tam zostawia a mimo wszystko wizyty wygladaja jak wygladaja:-(

agulla &&&&&&&& za seksik na szkiełku. a ze 3 to jest az albo tylko ale wydaje mi sie ze bedzie dobrze

olusia mysle ze dobra decyzje podjełas. daj znac jak bedziesz po wizycie.

balbisia kciuki aby wszystko poszlo dobrze i zebys mogla w poniedzialek wrocic z kropkiem:-D

bziumelka &&&&&& za transwer choc wspolczuje bo musisz czekac az do 14 ale trzymam kciuki

ona232 pamietam cie z wrzesniowej proby. gratulacje ze sie udalo. nie stresuj sie bedzie dobrze. A te kłucia to kropek sie wgryza i macica sie szykuje na ciaze.

mmm powodzenia trzymam &&&&&

Już mi przeszło :) Byłam niewyspana po dyzurze... No wizyta wyglada jak wyglada. Moje wizyty u poprzednich ginow wygladały nieco inaczej. Miałam, żal tylko że nie chiał ze mna gadac a miałam kilka pytań... Stwierdziłam, że podejde do tego w ten sposób, że pęchole rosna i tym się będe cieszyć. Żeby z choć jednej mojej produkcji był dzidziol to będe mega szczęśliwa. Reszta się nie liczy...
Kikifish87 witaj w klubie ja też wczoraj dostałam propozycje dodatkowej pracy- na Detoksie :) O zgrozo :) I chyba też bede musiała odmówić bo nie udźwigne całego etatu u mnie i połowy jeszcze tam... Choć kasa by się przydała oczywiście. Tym bardziej, że teraz musze kombinować z kim się zamienić dyżurem a przy 1,5 etatu to wogóle nie będzie moźliwe. Do tego mam 4 latka w domu co też wymaga mojej opieki i uwagi. Więc jak zwykle propozycja przyszła poniewczasie...

reklama
Dziewczyny jutro na TLC o 21.30 in vitro 9 mc później. Oglądałam pierwszą część i nie mogę się doczekać następnej. Te pary przeszły to co my miło będzie zobaczyć jak spełniają się nich marzenia a w pierwszym odcinku nawet podwójnie.
Madzia76 kciuki już dzisiaj zacisniete ;)
Ja jutro oficjalnie zaczynam drugi trymedtr ;))))))))))
Ona232 nie stresuj się tak wiem że to nie łatwe ale możliwe będzie dobrze zobaczysz.
Lenka ja też msm upławy ale po badaniu posiewu pochwy wysxlo wszystko ok. Po za tym czytałam że w ciąży to normalne oczywiście umiarkowanie bo jak z Ciebie się tak lalo to nie dziwie się że spanikowalas i w sumie miałaś racje.

Do góry