reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
super Dziewczyny :-)

Agulla, 6 jajeczek bardzo dobrze, na pewno będzie wszystko ok, odezwą się po zapłodnieniu, u mnie też nigdy nic nie mówią na temat komórek.

mmm, heheh, ja też nie mogę nigdy wytrzymać, te 20 minut na fotelu leżę, potem łazienka a potem jeszcze tak z 40 minut leżakowania w pokoju.

agulla84 do mnie dzwonili na 2 dzien po punkcji by powiedziec ile mialam pecherzykow i ze wszystkie sie zaplodnily.. i co dzien mialam telefon od pani embriolog i mowila jak sie dziela i czy sie w ogole dziela itp... wiec nie martw sie... bedzie dobrze...

Esiek - fantastyczne wiadomości przekazujesz na forum, tego nam potrzeba. Życzę spokojnej ciąży:) Niech maleństw rośnie:)
mmm - niech zarodek wgryza się w mamusię i zostanie z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&:-)
Ona - nie panikuj tak, bo po co masz denerwować kropka:-). Na pewno wszystko jest w porządku i trzymam kciuki za wzrost bety:-D

agulla84, przecież wiesz że wystarczy jedna a konkretna, wśród tej trójki będzie i ta a pozostałe będę czekać na swoją kolej, by było rodzeństwo. trzymam kciuki :tak:

reklama
Do góry