reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agulla wiadomo, że zawsze chciałoby się żeby wszystkie były dojrzałe, ale nie załamuj się, bo to aż 3 dobre, dojrzałe komórki z których może być trójka dzieci.

mmm Tobie to dobrze z tym relanium :-D szybciej i spokojniej zleci Ci czas. No i 3mam kciuki, żeby Malec z Tobą został &&&&&

reklama
agulla ja mialam pobranych 13 pecherzykow w tym bylo 6 komorek 4 dojrzale 3 sie zaplodnily 2 sie ladnie podzielily jeden jest z nami a drugi na zimowisko nigdy nie jest tak ze wszystkie sa dobre!ciesz sie ze masz taki wynik niektorzy nie maja co zapladniac wiec masz to szczescie!glowa do gory

mmm, ale Ci zazdroszczę tego relanium, ja już dzisiaj bym sobie łyknęła, nie mogę przestać myśleć, jeszcze 2 dni :confused:

agulla - nie liczy się ilość, a jakość. To nie jest zły wynik i tak jak mówią dziewczyny, czasem wystarczy tylko jedna prawidłowa komórka, z której powstanie piękny zarodek i może z Tobą zostać na 9 miesięcy. Także wierz w swoje komóreczki. Kciuki żeby ładnie się zapładniały:))

reklama
beta przyrastała mi 100% lekarz się dziwił że aż tak bardzo ale niestety było serduszko bo to już był 6 tydzień i chyba dlatego aż tak bardzo ale pierwszym razem mały przyrost miała więc chyba nie ma reguły tylko też to była wczesna ciąża

Do góry