reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Majka ogromne gratuuuuuulacje! II trymestr to jest już wielki sukces :) a przy okazji dzięki, bo ja się właśnie zastanawiam od kilku dni kiedy zaczyna się II trymestr, nie byłam pewna, a teraz już wiem. Jak się czujesz? Masz już jakiś brzuszek?

reklama
AGULLA trzymam kciuki za seks na szkiełku &&&&&&&&&&&&&&&&&&
ESIEK super że widziałaś dzidziolka :-)
ONA trzymam kciuki za ładny przyrost bety &&&&&&&
DOROTA zobaczysz że dzidziolek ładnie się rozmrozi i zostanie już z Tobą na zawsze :-) Kciuki &&&&&&&

też oglądałam ten program już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka :-) ale napewno będę płakać jak ostatnio hehe a swoją droga to był nabór do takiego programu ale ma on być nadawany na TVN jesienią tego roku wszystko sponsorowane tak jak ten program na TLC

Agulla wiadomo, że zawsze chciałoby się żeby wszystkie były dojrzałe, ale nie załamuj się, bo to aż 3 dobre, dojrzałe komórki z których może być trójka dzieci.

mmm Tobie to dobrze z tym relanium :-D szybciej i spokojniej zleci Ci czas. No i 3mam kciuki, żeby Malec z Tobą został &&&&&
do kitu to relanium bralam o 13 a do tej pory czuje sie jak nacpana

Ona ja też tak fiksowałam jak Ty :-p:-p:-p będzie dobrze, uwierz w to! No i z tymi objawami tak jak mówią dziewczyny, jedne bolą cycki, inne brzuch, głowa a jeszcze inne NIC i też są w ciąży.

Ogolnie dziwnie sie czuje pi tym relanium. maz mnie nie piznaje. ani razu sie na nieego dzissiaj nie wydarlam. sossy za literowki ale pisze z telefonu

reklama
Do góry