Majka ogromne gratuuuuuulacje! II trymestr to jest już wielki sukces a przy okazji dzięki, bo ja się właśnie zastanawiam od kilku dni kiedy zaczyna się II trymestr, nie byłam pewna, a teraz już wiem. Jak się czujesz? Masz już jakiś brzuszek?
reklama
AGULLA trzymam kciuki za seks na szkiełku &&&&&&&&&&&&&&&&&&
ESIEK super że widziałaś dzidziolka :-)
ONA trzymam kciuki za ładny przyrost bety &&&&&&&
DOROTA zobaczysz że dzidziolek ładnie się rozmrozi i zostanie już z Tobą na zawsze :-) Kciuki &&&&&&&
ESIEK super że widziałaś dzidziolka :-)
ONA trzymam kciuki za ładny przyrost bety &&&&&&&
DOROTA zobaczysz że dzidziolek ładnie się rozmrozi i zostanie już z Tobą na zawsze :-) Kciuki &&&&&&&
agulla84
Fanka BB :)
też oglądałam ten program już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka :-) ale napewno będę płakać jak ostatnio hehe a swoją droga to był nabór do takiego programu ale ma on być nadawany na TVN jesienią tego roku wszystko sponsorowane tak jak ten program na TLC
mmm...
do kitu to relanium bralam o 13 a do tej pory czuje sie jak nacpanaAgulla wiadomo, że zawsze chciałoby się żeby wszystkie były dojrzałe, ale nie załamuj się, bo to aż 3 dobre, dojrzałe komórki z których może być trójka dzieci.
mmm Tobie to dobrze z tym relanium szybciej i spokojniej zleci Ci czas. No i 3mam kciuki, żeby Malec z Tobą został &&&&&
agulla84
a właśnie od kiedy do kiedy brałyście relanium?
kasik36
Agulla podobno program tvn wstrzymany więc musi nam wystarczyć TLC ;-) Relanium brałam od dnia transferu przez 3 czy 4 dni, nie pamiętam dokładnie.
reklama
agulla84
ciekawe czemu wstrzymali program?może chętnych nie było :-(
Podziel się: