reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fasun - dużo sił kochana.

Infinity - super przyrost mamuśku!

Dziewczyny pilne
- czy któraś może mnie poratować Duphastonem ??? Może któraś ma a na razie nie używa, chętnie odkupię. Na wizycie wyliczyłam z gin, że opakowanie starcza mi na 6 dni... Nie wiem jak my liczyliśmy, skoro ja jem 6 tabsów dziennie a w opak. jest 20 więc starcza mi ledwie na 3 dni .... No i mam za mało ;/

reklama
Fusun tak bardzo mi przykro :(

Niestety Esiek mój dr przepisuje tyle, żeby tylko starczyło do następnej wizyty, także nie mam zapasu :/ ale, gdyby pechowo się złożyło, że nikt nie będzie miał zapasu to jedź rano do kliniki i ktokolwiek Ci wypisze. W aptece na modrej często jak ładnie poprosisz to wydają leki bez recepty i musisz ją tylko donieść

Infinity piękny przyrost :)

Ostatnia edycja:
Fusun – łzy same lecą… :sad:

Boże jak to jest, że najpierw dajesz nadzieję, a później odbierasz ją w taki OKRUTNY sposób… I to jeszcze podwójnie… Nie mogę zrozumieć dlaczego innym spełniasz wszystkie marzenia, a co po niektórym nie pozwolisz spełnić tego najważniejszego marzenia. Walka tak długo trwała, pojawiła się miłość i nadzieja i w taki sposób została odebrana. Nie mogę tego zrozumieć i chyba nigdy nie zrozumiem…

Esiek mi się pomieszało, przecież dziś jest sobota! Nie wiem czemu myślałam, ze niedziela. W takim razie nawet dziś w Vitro Ci wypiszą, tylko musiałabyś się pospieszyć. Albo spróbuj w aptece. Mi tak kilka razy już sprzedali bez większego problemu

Witam, znowu długo mnie było...
Tolla witaj
Juhasek trzymam kciuki
Infinity gratuluję, tym razem będzie dobrze, szybko ten transfer miałaś poprzednio miałysmy w tym samym dniu...dodajesz mi wiary w powodzenie :-)
Bziumelka &&& za dobre podziały
Zula co u Ciebie, jak tam kolejne bety, bo nie udało mi sie śledzić Was na bieżąco
I na koniec Fusun, pewnie mnie nie pamiętasz,ale byłaś jeszcze na tym wątku...nie wiem co powiedzieć...żadne słowa nie pomogą, łączę się z Tobą w bólu, dużo siły życzę...
Pozdrawiam Was wszystkie wymienione i te nie wymienione,i trzymam kciuki za bieżące sprawy, a dużo ich w kalendarzu.Asita dajesz radę :-D

Fusun tulę Cię mocno i łączę się w bólu:(

Esiek dopiero przeczytałam dziś sobota jest w klinice nasz doktor wypisze bez problemu, ja tak byłam u Brelika jak mi zabrakło, a jeśli to ?Ci pomoże to kilkoma Cię poratuję bo ja jeszcze biore przez 3 dni więc mi starczy jak by co to pisz nie ma problemu.

Juhasek nie będę wzbudzała w Tobie nadzieji lepiej żeby była to niespodzianka, ale jest jeszcze szansa na serduszko.

infinity ładny przyrost:)

reklama
Madzia- dziekuje. Pojade w poniedzialek i mam nadzieje ze mi wypisza. Dzieku za checi. Madzia pytalam tez ale pewnie przeoczylas- jak ten dr.wegrzynowski?

Do góry