reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fasun - dużo sił kochana.

Infinity - super przyrost mamuśku!

Dziewczyny pilne
- czy któraś może mnie poratować Duphastonem ??? Może któraś ma a na razie nie używa, chętnie odkupię. Na wizycie wyliczyłam z gin, że opakowanie starcza mi na 6 dni... Nie wiem jak my liczyliśmy, skoro ja jem 6 tabsów dziennie a w opak. jest 20 więc starcza mi ledwie na 3 dni .... No i mam za mało ;/

reklama
Fusun tak bardzo mi przykro :(

Niestety Esiek mój dr przepisuje tyle, żeby tylko starczyło do następnej wizyty, także nie mam zapasu :/ ale, gdyby pechowo się złożyło, że nikt nie będzie miał zapasu to jedź rano do kliniki i ktokolwiek Ci wypisze. W aptece na modrej często jak ładnie poprosisz to wydają leki bez recepty i musisz ją tylko donieść

Infinity piękny przyrost :)

Ostatnia edycja:
Fusun – łzy same lecą… :sad:

Boże jak to jest, że najpierw dajesz nadzieję, a później odbierasz ją w taki OKRUTNY sposób… I to jeszcze podwójnie… Nie mogę zrozumieć dlaczego innym spełniasz wszystkie marzenia, a co po niektórym nie pozwolisz spełnić tego najważniejszego marzenia. Walka tak długo trwała, pojawiła się miłość i nadzieja i w taki sposób została odebrana. Nie mogę tego zrozumieć i chyba nigdy nie zrozumiem…

Esiek mi się pomieszało, przecież dziś jest sobota! Nie wiem czemu myślałam, ze niedziela. W takim razie nawet dziś w Vitro Ci wypiszą, tylko musiałabyś się pospieszyć. Albo spróbuj w aptece. Mi tak kilka razy już sprzedali bez większego problemu

Witam, znowu długo mnie było...
Tolla witaj
Juhasek trzymam kciuki
Infinity gratuluję, tym razem będzie dobrze, szybko ten transfer miałaś poprzednio miałysmy w tym samym dniu...dodajesz mi wiary w powodzenie :-)
Bziumelka &&& za dobre podziały
Zula co u Ciebie, jak tam kolejne bety, bo nie udało mi sie śledzić Was na bieżąco
I na koniec Fusun, pewnie mnie nie pamiętasz,ale byłaś jeszcze na tym wątku...nie wiem co powiedzieć...żadne słowa nie pomogą, łączę się z Tobą w bólu, dużo siły życzę...
Pozdrawiam Was wszystkie wymienione i te nie wymienione,i trzymam kciuki za bieżące sprawy, a dużo ich w kalendarzu.Asita dajesz radę :-D

Fusun tulę Cię mocno i łączę się w bólu:(

Esiek dopiero przeczytałam dziś sobota jest w klinice nasz doktor wypisze bez problemu, ja tak byłam u Brelika jak mi zabrakło, a jeśli to ?Ci pomoże to kilkoma Cię poratuję bo ja jeszcze biore przez 3 dni więc mi starczy jak by co to pisz nie ma problemu.

Juhasek nie będę wzbudzała w Tobie nadzieji lepiej żeby była to niespodzianka, ale jest jeszcze szansa na serduszko.

infinity ładny przyrost:)

reklama
Madzia- dziekuje. Pojade w poniedzialek i mam nadzieje ze mi wypisza. Dzieku za checi. Madzia pytalam tez ale pewnie przeoczylas- jak ten dr.wegrzynowski?

Do góry