reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Juhasek - ja trzymam jeszcze kciuki że na serduszko może być za wcześnie i jeszcze nic nie jest przesądzone. Musisz mieć nadzieję. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Infinity - &&&&&&&&& za betę.
agulla - kciuki za podglądanko.
Fusum - aż się popłakałam, przykro mi bardzo. Ciężko jest cokolwiek napisać w takiej sytuacji. Współczuję ogromnie. Trzymaj się. Ciężki czas przed Tobą. To nie tak miało być
Infinity - &&&&&&&&& za betę.
agulla - kciuki za podglądanko.
Fusum - aż się popłakałam, przykro mi bardzo. Ciężko jest cokolwiek napisać w takiej sytuacji. Współczuję ogromnie. Trzymaj się. Ciężki czas przed Tobą. To nie tak miało być
_Infinity_
Fanka BB :)
Ja tylko na sekundę - beta 11dpt 188 wydaje mi się że wzrost ok.
Lecę do doktorka
Lecę do doktorka
montana8
Pełna nadziei
Fusun jest mi strasznie przykro. Cały czas wierzylam :-( .... Cholera jakie to życie jest niesprawiedliwe. Kochana trzymj się jakoś, tulę mocno
Infinity kciuki za przyrost bety.
Juhasek wiem że nie takiej informacji oczekiwalas na USG, no ale jeszcze jest nadzieja wiec kciuki mocno zaciskam
Dziewczyny a ja za 1, 5 cyklu podchodze do in vitro, ale troche sie zmartwilam bo moj maz dzis ma goraczkę, jest bardzo przeziebiony. Boje sie ze to moze miec wplyw na plemniki. Jak myslicie? Lekarz mowil ze przez 3 miesiace tworza sie wartosciowe plemniki.
Infinity kciuki za przyrost bety.
Juhasek wiem że nie takiej informacji oczekiwalas na USG, no ale jeszcze jest nadzieja wiec kciuki mocno zaciskam
Dziewczyny a ja za 1, 5 cyklu podchodze do in vitro, ale troche sie zmartwilam bo moj maz dzis ma goraczkę, jest bardzo przeziebiony. Boje sie ze to moze miec wplyw na plemniki. Jak myslicie? Lekarz mowil ze przez 3 miesiace tworza sie wartosciowe plemniki.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Ja tylko na sekundę - beta 11dpt 188 wydaje mi się że wzrost ok.
Lecę do doktorka
Gratuluję wzrostu bety) powoli można gratulować Niech beta rośnie ciagle
montana8
Pełna nadziei
Infinity no piękny przyrost , gratulacje :-)
kasik36
Fanka BB :)
Fusun kochana tak bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć, żadne słowa nie ukoją Twojego bólu. Polecam lekturę książki ks. Kaczkowskiego "Szału nie ma jest rak", może pomoże Ci przejść te trudne chwile. Trzymaj się kochana ... :-(
Infinity bardzo ładna betka:-)
U mnie seks na szkiełku jak narazie przebiega ok, z 6sztuk prawidłowo zapłodniło sie 5 w poniedziałek mam dzwonić i dowiedzieć się jak dalej się dzielą, jak wszystko będzie ok to transfer w środę a jak będą słabe to pewnie jeszcze w poniedziałek każą przyjechać. No ale co jestem dobrej myśli. Chciałabym mieć te 3szt :-):-) To teraz zarodeczki dzielcie się!!!
U mnie seks na szkiełku jak narazie przebiega ok, z 6sztuk prawidłowo zapłodniło sie 5 w poniedziałek mam dzwonić i dowiedzieć się jak dalej się dzielą, jak wszystko będzie ok to transfer w środę a jak będą słabe to pewnie jeszcze w poniedziałek każą przyjechać. No ale co jestem dobrej myśli. Chciałabym mieć te 3szt :-):-) To teraz zarodeczki dzielcie się!!!
reklama
Podziel się: