reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun bardzo, bardzo, bardzo mi przykro... To życie jest takie niesprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y:

Agulla &&&&&&&&&&&&&&&&&& za podglądanko niech bedzie duzo i ładnych :-)

Infinity niech betka ładnie poszybuje.

Juhasek - ja trzymam jeszcze kciuki że na serduszko może być za wcześnie i jeszcze nic nie jest przesądzone. Musisz mieć nadzieję. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Infinity - &&&&&&&&& za betę.
agulla - kciuki za podglądanko.

Fusum - aż się popłakałam, przykro mi bardzo. Ciężko jest cokolwiek napisać w takiej sytuacji. Współczuję ogromnie. Trzymaj się. Ciężki czas przed Tobą. To nie tak miało być:no:

Fusun jest mi strasznie przykro. Cały czas wierzylam :-( .... Cholera jakie to życie jest niesprawiedliwe. Kochana trzymj się jakoś, tulę mocno

Infinity kciuki za przyrost bety.
Juhasek wiem że nie takiej informacji oczekiwalas na USG, no ale jeszcze jest nadzieja wiec kciuki mocno zaciskam :tak:

Dziewczyny a ja za 1, 5 cyklu podchodze do in vitro, ale troche sie zmartwilam bo moj maz dzis ma goraczkę, jest bardzo przeziebiony. Boje sie ze to moze miec wplyw na plemniki. Jak myslicie? Lekarz mowil ze przez 3 miesiace tworza sie wartosciowe plemniki.

Fusun kochana tak bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć, żadne słowa nie ukoją Twojego bólu. Polecam lekturę książki ks. Kaczkowskiego "Szału nie ma jest rak", może pomoże Ci przejść te trudne chwile. Trzymaj się kochana ... :-(

Infinity bardzo ładna betka:-)

U mnie seks na szkiełku jak narazie przebiega ok, z 6sztuk prawidłowo zapłodniło sie 5 w poniedziałek mam dzwonić i dowiedzieć się jak dalej się dzielą, jak wszystko będzie ok to transfer w środę a jak będą słabe to pewnie jeszcze w poniedziałek każą przyjechać. No ale co jestem dobrej myśli. Chciałabym mieć te 3szt :-):-) To teraz zarodeczki dzielcie się!!!

reklama
Do góry