reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a no sorki przeoczyłam. No dr. ok nie mówił za wiele ale też za wiele nie mógł powiedzieć bo mjoje dziecko to mały urwis:-D nameczył się przy badaniu. Podobno to najlepszy specjalista w mieście, powiedział że trudno bedziemy przychodzić tyle ile się da bo badanie musi być wykonane na 100% i dopiero on wtedy się pod nim podpisze.

reklama
Fusun- brak słów. Twoje przeżycia są dla mnie nie do ogarnięcia. Wszystkie inne problemy przy ogromie tej tragedii wydają się błahe.

Juhasku- mam przeogromną nadzieję, że w przyszłym tygodniu dziecię Cię zaskoczy i ukaże się piękne serduszko.

U mnie dziewczyny też średniawo. W nocy miałam przez sen orgazm. No i masz Ci los. Seksu nie uprawiam to przez sen przylazło i obudziłam się z takim skurczem macicy, że nieźle się przestraszyłam. Aż się w kulkę z bólu. Ale szybko się wzięłam w garść, wzięłam nospę i poszłam spać. I dodatkowo od kilku dni jelita już się odzywają. Mówiłam, że sterydy mi szkodzą.... Teraz już zaczęła się biegunka mimo, że cały tydzień jestem na diecie lekkostrawnej... Jutro niestety muszę zmniejszyć dawkę metypredu z 8 na 6... Niech się dzieje wola nieba...

Dorotka- kciuków za Ciebie nie puszczam. Anty-TG miałam 13 przy normie do 4

Ostatnia edycja:
Infinity, przyrost jak najbardziej ok. dalej trzymam kciuki. :tak:

Zula, będzie dobrze, sporo tego metypredu bierzesz ja mam zapisane 4tabl. dziennie, może czekolada lub banany troszkę zatrzymają biegunkę. Dzięki za odpowiedź :-)

INFINITY piękny przyrost bety gratki :-)
AGULLA superrrrr, niech pechole ładnie rosną &&&&&&&&&

KWIECIEŃ
7: dorotav - podglądanko
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
9: agulla84 - punkcja
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Juhasek - nie bój się zabiegu, na prawdę nie ma czym - dostaniesz pełne znieczulenie i nic nie będziesz pamiętać. Przed zbada Cię dwóch lekarz, gdyż taka jest procedura przed wykonaniem łyżeczkowania - obu musi potwierdzić brak tętna zarodka. Ja jeszcze dostałam taką tabletkę na rozszerzenie szyjki macicy, leżałam dwie godziny i potem zabieg. Fizycznie nie bolalo nic, psychicznie wiadomo ;/ obsługa w Policach b. dobra. Zaopatrz sie tylko w bardzo grube podpaski bo ja bardzo krwawiłam po, trwało to chyba ok 10 dni ;/

Zula_5 orgazmem się nie przejmuj ja począwszy od 4dpt orgazm mam srednio co 4 dni i przy tym skurcz macicy na początku były bardzo silne te skurcze ale teraz oslably tak więc nie martw się to dobry znak ;)
Juhasek nie myśl jeszcze o zabiegu być może wszystko dobrze się skończy za co ogromnie ściskam kciuki.
Infiniti piękny przyrost gratuluje.

No dorotka ja jestem przypadkiem immunologicznym a Ty nie:)
Majka dzięki. Obyś była dobrym prorokiem :)
juhasku- ja wiem, że nie chcesz się rozczarować ale jeszcze nie pora żeby myśleć o zabiegu

reklama
Zula_5 mnie też zaszczycił nocny orgazm chyba ok. 6dpt - obudził mnie (wbrew temu czego można się spodziewać ;-)) spory ból, po chwili minął - i jak widać chyba niczemu nie zaszkodził :happy:

Dziewczyny, chciałabym podziękować za Wasze wsparcie :tak: nie tylko tym razem ale za całokształt - na prawdę dodajecie wiary i często Wasze dobre słowo czy rady pomagały mi na nowo ruszyć do boju i nie dać się zwariować :yes:

Ja nadal nie mogę uwierzyć - tak jak pisały nasze kochane ciężarówki ta druga beta wcale mnie nie uspokoiła :sorry: i teraz czekam aby zobaczyć swoje szczęście na USG a do tego całe dłuuuigie 11 dni - wizyta dopiero 16.04. Pewnie jeszcze raz powtórzę betę w poniedziałek-wtorek dla spokoju ducha :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry