reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok wy też się doczekacie każdej z nas się to należy. Cieszę się ale taka prawdziwa radość to będzie jak przytule swoje maleństwo ;) a naraxie żyje myślą do pierwszego usg żeby usłyszeć serduszko mam nadzieje że
tak bedzie
. Wiem co czujesz ja też tak miałam jak słyszałam o kolejnych sukcesach na forum. Ale to taka zdrowa zazdrość ;)
Zdrowa, zdrowa zazdrość, bo cieszę się każdą pozytywną betą z całych sił i liczę na to, że kiedyś będę się cieszyć też ze swojej.

A Ty już niedługo zobaczysz i usłyszysz serduszko, to Cię na pewno trochę uspokoi:)

reklama
Montana8 pewnie już o tym pisałaś ale mi umknelo. Dlaczego nie masz mrozaczkow? Miałaś mało komórek czy nie do trwaly do mrożenia? Może gdzieś tu jest problem?

Kochana mi w tym programie MZ zapłodnilo sie 5 komórek z czego wszystkie pięknie się rozwijały do dnia 3, w 4 dniu było już tylko 4 komóreczki ale zaczęly powoli się rozwijać,podano mi blastocystę, a 6 dnia reszta komóreczek przestała niestety się rozwijac.
To chyba kupię ten femibion i zrobię badanie na wit D3.

Montana kiedyś gdzieś czytałam, że jeżeli zarodki przestają się dzielić do 3 doby to problem tkwi w komórkach a jak później to w plemnikach więc może warto przebadać dokładniej M?

genna, kasik - &&&&&&&&&&&&&& za Wasze jutrzejsze wizyty.

Anulla28, Pyscek - &&&&&&&&& za Wasze betki.

LUTY:

10: genna - kolejna wizyta u immunologa
10: Anulla28 - II weryfikacja bety
10: kasik36 - podglądanko
10: Pyscek - wysoka beta

11: Madzia76 - wizyta + USG pęcherzykowe
11: Bzibziok - punkcja
11: lalka - punkcja
13: Anulla28 - III weryfikacja bety
15: _Infinity_ - wizyta kontrolna
18: lenkabar - wysoka beta
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka

No to ja dla zmiany toku myślenia skupiłam się na szukaniu listw przypodłogowych i paneli podłogowych, bo przez stymulację trochę mój remont został w lesie, bo już miałam malować ale lekarz w trakcie stymulacji nie pozwolił.

reklama
Do góry