reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

lenkabar piękne masz zarodeczki, kurczę naprawdę jak tak pani embriolog chwali to naprawdę muszą być wyjątkowe ;-)
ona232 w takim razie &&& za stymulację i za dużooooo jajeczek... a piosenka naprawdę piękna,życiowa o każdej z nas na tym forum
Pyscek czekamy jutro na wynik, oczywiście kciuki zaciśnięte
mmm... ale ty chyba też jutro robisz wynik, co??? kciuki już trzymam ;-)
[URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/kikifish87-127447.html"]kikifish87 oszczedzaj się teraz troszkę po tym zabiegu, byś miała duuuuuzo siły na kolejną walkę
[/URL]majka201 absolutnie nie mam do nikogo żalu za to że robiłam test w 7 dpt, jestem z tych baaardzo niecierpliwych, ale mam nauczkę , nigdy więcej tego błędu nie popełnię. Testować idę w sobotę i troszkę wiara mi wróciła, chociaż nie nastawiam sie juz za bardzo, bo to chyba naprawdę graniczy z cudem by coś wyszlo, aczkolwiek po wczorajszych plamieniach nie ma śladu, jeden dzień trwały,i od wczoraj brzuch jak na @ boli, tak delikatnie, ale czuję jajniki, ale przecież to może być od luteiny, prawda?
Anulla28 wynik bety jest naprawdę obiecujący, oby tak dalej
Olusia7982 niestety nie mam żadnych zarodków zamrożonych :-(

reklama
Witajcie, ja dopiero wróciłam od lekarza, kolejna wizyta w sobotę, punkcja najprawdopodobniej w poniedziałek.
mam 8 i 7 pęcherzyków od 14 do 17 mm, do jutra dalej mam te same leki, w sobotę ovitrel.
Estradiol dzisiaj 1620:szok:, mi się wydawało, że to dużo ale jak przeczytałam wynik Zuzi, to mi szczęka opadła:-D

A teraz gorąco gratuluję Anulla!
Pyscek i mmm... za Was mocno trzymam kciuki!!!

Anulla28 piękny wynik jak na 4dpt :tak: na pewno urośnie i maleństwo zostanie z Tobą, trzymamy kciuki.
Pyscek, mmm czekamy jutro na pozytywne wieści :-)
Bzibzok masz 15 pęcherzyków więc pod koniec estradiol będzie pewnie na poziomie >3000 ... Ja miałam 19 pęcherzyków i estradiol powyżej 6000 ale mam PCO i wysokie AMH. Jeżeli dobrze pamiętam to optymalnie jest aby był w granicach 200 na jeden pęcherzyk i wtedy uznaje się że komórki są dojrzałe. Powodzenia :tak:

Zuzia2011 jak taka kurka nioska hihi... Jestem w szoku że tyle pęcherzyków można wyhodować, gratuluję ;)...
Bzibziok ładnie pęcherzyki reagują, to niedługo zaciskamy kciuki za Ciebie ;-), a to Twoje 1 podejście??

Tak pierwsze i kciuki bardzo się przydadzą, za 6 porządnych plemników bo z tym może być problem. ZA wszyyyystkie kciuki bardzo dziękuję:)

Kikifish87 tak jutro mam 3 weryfikacje. Trzymam kciuki za crio a teraz odpoczywaj.
Montana mnie caly czas boli brzuch jak na okres i jade na nospie nie wiem co o tym myslec :/

reklama
Mi się wydaję że test już wyjdzie w 10 dpt, a lekarz kiedy zlecił Ci badanie?? Ja ogólnie miałam robić w 9 dpt.
A zastanawia mnie, czy jeżeli mam 27 lat to czy lekarz na moją prośbę może podać mi 2 zarodki przy kolejnym podejsciu (jestem w tym programie rządowym)?? Oczywiście o ile w sobotę nic nie wyjdzie :-p

Do góry