reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobranoc d4bd859e493633ff8514cde88534b729.gif

Załączniki

• d4bd859e493633ff8514cde88534b729.gif
    d4bd859e493633ff8514cde88534b729.gif
    11,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
O rany ja mam tylko trochę czasu wieczorem aby tu zajrzeć ale ta liczba wpisów i stron mnie przeraża:szok: mmm...
user-offline.png.pagespeed.ce.NmJek8_sKn.png
trzymam kciuki za jutro po za tym pytałaś się o przerwę w crio u mnie jeden cykl potem podawali zarodki różnie 2/3/3. Wiem że z 3 jedno tylko się przyjęło pamiętam jak jechałam na 1 usgi chciałam min 2 no ale:-) 10 dzień możesz robić wyjdzie. majka201 a ty też jutro test?

mmm wiesz co ja myślę o testach, mi wczoraj przy becie ponad 126 i to juz duzo bo dziś 342 pokazał nie zbyt mocną tą drugą kreskę więc .... jeśli musisz to zrób ale pamiętaj że jeśli bedzie negatywny to jeszcze nic nie znaczy.

majka za Twoją jutrzejszą III weryfikację mocne kciuki, ale na pewno beta będzie wysoka, inaczej być nie może

montana8 niby jeśli chodzi o program rządowy to nie powinien włożyć Ci dwóch zarodeczków ale to zależy od kliniki i lekarza, ale Ty jeszcze o tym na razie nie myśl.

kobietki a powiedzcie mi ile maksymalnie można mieć naraz zarodków z rządówki????i od czego to zależy bo niby mi pani w klinice powiedziała że w moim przypadku można nawet od razu dwa ale to zleży od lekarza:confused:

Mmm, ja nie wierze w tego Twojego testa, tym bardziej ze jest to 9dt, zrób bete w poniedziałek jak dr przykazał. Jeszcze nic straconego. Dalej trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
Do góry