reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lenkabar piękne masz zarodeczki, kurczę naprawdę jak tak pani embriolog chwali to naprawdę muszą być wyjątkowe ;-)
ona232 w takim razie &&& za stymulację i za dużooooo jajeczek... a piosenka naprawdę piękna,życiowa o każdej z nas na tym forum
Pyscek czekamy jutro na wynik, oczywiście kciuki zaciśnięte
mmm... ale ty chyba też jutro robisz wynik, co??? kciuki już trzymam ;-)
[URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/kikifish87-127447.html"]kikifish87 oszczedzaj się teraz troszkę po tym zabiegu, byś miała duuuuuzo siły na kolejną walkę
[/URL]majka201 absolutnie nie mam do nikogo żalu za to że robiłam test w 7 dpt, jestem z tych baaardzo niecierpliwych, ale mam nauczkę , nigdy więcej tego błędu nie popełnię. Testować idę w sobotę i troszkę wiara mi wróciła, chociaż nie nastawiam sie juz za bardzo, bo to chyba naprawdę graniczy z cudem by coś wyszlo, aczkolwiek po wczorajszych plamieniach nie ma śladu, jeden dzień trwały,i od wczoraj brzuch jak na @ boli, tak delikatnie, ale czuję jajniki, ale przecież to może być od luteiny, prawda?
Anulla28 wynik bety jest naprawdę obiecujący, oby tak dalej
Olusia7982 niestety nie mam żadnych zarodków zamrożonych :-(

reklama
Witajcie, ja dopiero wróciłam od lekarza, kolejna wizyta w sobotę, punkcja najprawdopodobniej w poniedziałek.
mam 8 i 7 pęcherzyków od 14 do 17 mm, do jutra dalej mam te same leki, w sobotę ovitrel.
Estradiol dzisiaj 1620:szok:, mi się wydawało, że to dużo ale jak przeczytałam wynik Zuzi, to mi szczęka opadła:-D

A teraz gorąco gratuluję Anulla!
Pyscek i mmm... za Was mocno trzymam kciuki!!!

Anulla28 piękny wynik jak na 4dpt :tak: na pewno urośnie i maleństwo zostanie z Tobą, trzymamy kciuki.
Pyscek, mmm czekamy jutro na pozytywne wieści :-)
Bzibzok masz 15 pęcherzyków więc pod koniec estradiol będzie pewnie na poziomie >3000 ... Ja miałam 19 pęcherzyków i estradiol powyżej 6000 ale mam PCO i wysokie AMH. Jeżeli dobrze pamiętam to optymalnie jest aby był w granicach 200 na jeden pęcherzyk i wtedy uznaje się że komórki są dojrzałe. Powodzenia :tak:

Zuzia2011 jak taka kurka nioska hihi... Jestem w szoku że tyle pęcherzyków można wyhodować, gratuluję ;)...
Bzibziok ładnie pęcherzyki reagują, to niedługo zaciskamy kciuki za Ciebie ;-), a to Twoje 1 podejście??

Tak pierwsze i kciuki bardzo się przydadzą, za 6 porządnych plemników bo z tym może być problem. ZA wszyyyystkie kciuki bardzo dziękuję:)

Kikifish87 tak jutro mam 3 weryfikacje. Trzymam kciuki za crio a teraz odpoczywaj.
Montana mnie caly czas boli brzuch jak na okres i jade na nospie nie wiem co o tym myslec :/

reklama
Mi się wydaję że test już wyjdzie w 10 dpt, a lekarz kiedy zlecił Ci badanie?? Ja ogólnie miałam robić w 9 dpt.
A zastanawia mnie, czy jeżeli mam 27 lat to czy lekarz na moją prośbę może podać mi 2 zarodki przy kolejnym podejsciu (jestem w tym programie rządowym)?? Oczywiście o ile w sobotę nic nie wyjdzie :-p

Do góry