reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar świetne wiadomości no to masz 6 pięknych dzieciaków ;) Na pewno z tobą zostaną. Za wszystkie testujace jutro wielkie kciuki. Montana8 bądź dobrej myśli aż mam żal do siebie że Cię namowilam na tą bete ;/ ale tak jak różne bety wychodzą dziewczyna jedne mają 30 w 7dpt a drugie 50 to tak w różnych dniach beta wychodzi i tego się trzymajmy.

reklama
Witam sie dziewczynki wieczorowa pora.... :-) ale duzo mam do nadrobienia. hehe

Asita jakie mialas robione badania?

Madzia 76 gratuluje wysokiej bety....

mmm... zazwyczaj wszystkie sie dobrze rozmrazaja, na pewno sa przypadki ze niestety nie udaje sie ale pewnie zdecydowanie mniejsze....

agulla84 no ale to nie bedzie glupio wygladalo ze nagle ide do innego... zawsze mialam akurat tak ze byla moja pani doktor...

Jo.M. kochana bede tobie bardzo wdzieczna...

lalka no to fajnie ze tyle wychodowalas... teraz na pewno jeszcze ladnie podrosna... w koncu dobry pecherzyk to taki ktory ma ok 20mm... bedzie dobrze...

zula_5 no to gdzie te badania mozna zrobic skoro na zelaznej nie robia, diagnostyka nie robi... a laboratorium Fredry? ale to jest chyba podlaczone pod diagnostyke... hmmmm to juz nie wiem....

Bzibziok ja mialam chyba 2500 estradiolu... jak nie wiecej... Pyscek to trzymam kciuki za jutrzejsze 2 kreseczki i za wysoka bete....

montana8 no ja mam 3 miesiace przerwy miedzy jednym in vitro a 2 podejsciem.... jesli chodzi o crio to mozesz robic w nastepnym cyklu jesli nie ma zadnych przeciwwskazan....

kikifish87 odpoczywaj teraz.,.. a czemu nie umieli usunac miesniaka?

Anulla28 po cichu gratuluje....

mmm majka dziękuję za miłe słowa :*
powiem Wam że to pragnienie dzieci u kobiet, które przechodzą to co my jest tak wielkie, że po tym dzisiejszym telefonie... zaproponowałam eMkowi, że jeśli Bóg da i będą z nami zostawały te nasze dzieci, to może zdecydujemy się na całą szóstkę :-)
ale on się tylko popukał w głowę i powiedział, że jak urodzi się trójka to resztę oddamy do adopcji.. FACECI!!!:-D

Lenkabar - no widze ze malenstwa silne no to teraz trzymamy kciuki za transferek:)

kikifish - odpoczywaj teraz, no po narkozie bywa roznie ja mialam juz kilka razy i za kazdym razem inaczej

Anulla28 - no twoja betka jest bardzo obiecujaca trzymam kciuki:)

Dziewczyny ja estradiol mialam z 13000 a to jeszcze nie bylo punkcji.... no ale mialam pobrane 32 pecherzyki z tego 26 bylo pelnych:szok:

OLUSIA robiłam 12 badań i nie pamiętam jakie to były ale na pewno toxoplazmoza, chlamydia, progesteron, tsh, różyczka, glukoza, i więcej nie pamiętam

olusia szczerze nie wiem czemu go nie usuneli, dr mowil ze w scianie macicy nie stwarza zagrozenia ,ale zaloze sie ze zapomnial o nim bo jak wspomnialam o nim to stwarzal wrazenie przez chwile zaskoczonego moim pytaniem.
teraz mam brac luteine od 16-25 dc i patem normalnie od 2 dc estrofem encorton i fraxe i crio.
lenkabar wielkie gratulacje zarodeczkow. juz niedlugo i kruszynki beda u mamusi na swoim miejscu
pyscek trzymam kciuki za tescik, czekamy na wiesci
I ktos mial jeszcze jutro? majka 3 weryfikacje, czy myle? ale tez zycze powodzenia

Mykam, leze juz w lozku i padam na pysk.

reklama
ona232 piękna piosenka aż się poryczałam a mi teraz nie wiele trzeba, nawet jak idę ulica i widzę wózek to wyje jak karetka pogotowia:szok::szok::szok:

Lenkabar ale się cieszę że Twoje dzieciaczki mają się tak wspaniale, jeszcze jeden dzień i tez będziesz nosić je pod serduszkiem.

Do góry