Siaga
Fanka BB :)
Lilia do doopy z takim lekarzem. Dlaczego nie chce zrobić crio na naturalnym? Może skonsultuj się z innym lekarzem, szkoda zdrowia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
keki84 tak, miałam transfer blastocysty. Po tym co napisałaś, że w ciąży byłaś mam ochotę jutro zrobić progesteron i betę. Może się trochę uspokoję. Tylko boje się wyniku, bo to jeszcze wcześnie, a jak beta będzie niska.
Magda to widze ze panikujesz tak jak ja
No to moze faktycznie implantacja... A w drugim odcinkuIn vitro. Czekajac na dziecko. Dziewczyna miala plamienie implatacyjne wiec juz znacie taka osobę Trzymam kciuki aby tak bylo!
Do niedzieli jestem w ciąży - a w niedzielę tylko potwierdzę
Zuzia - No ja też tak 4 lata temu myślałam. Byłam przekonana , że jak podają gotowy zarodek to nie ma innej opcji jak ciąża. A tu co "zonk" .