lawendowy homocysteine mam w normie 6,55 , wiec zbijac jej nie musze choc ponoc w heterozygocie tak jest ze homocysteina jest w normie w krwi, a moze byc podwyzszona w moczu lub po obciazeniu... poniewaz to jest uszkodzony jeden gen, ale to wyczytalam z neta... kw foliowy moze jeszcze zrobie badania na niego... choc mysle ze jesli jest tak czy tak uszkodzony ten gen to pewnie dostane kw fioliowy i tak jak ty zastrzyki z clexany bo przez cos sie nie zagniezdzaja zarodki(( choc tez troche wybila mnie ta prawidlowa homocysteina jak bys cos wiedziala na ten temat przy heterozygocie to prosze o wypowiedz )) co do genetyka to sie wybieram bo moj gin i tak nie pomoze
zula ja robilam ana1 i ana2 wyszly ujemne przy tym ponoc sie nie szczepi... a tak to jeszcze anty tpo. tg ujemne, kardiolipidowe ujemne i gladynowe dodatnie ale to juz dawno robilam... celiakia wykluczona tylko jakies uczulenie na gluten ale ponoc to nie przeciwcialo ktore odrzuca zarodek... no i to hamowanie ktore wyszlo 0% ale doszczepiania sie boje bo ponoc wynik tego hamowania moze sie pogorszyc juz sama nie wiem... ty mialas 4szczepionki od meza czy dawcy??? jak dobrze pamietam... a nk powiedzial mi lekarz ze nie mam robic wiec nie zrobilam i byc tu madry
zula ja robilam ana1 i ana2 wyszly ujemne przy tym ponoc sie nie szczepi... a tak to jeszcze anty tpo. tg ujemne, kardiolipidowe ujemne i gladynowe dodatnie ale to juz dawno robilam... celiakia wykluczona tylko jakies uczulenie na gluten ale ponoc to nie przeciwcialo ktore odrzuca zarodek... no i to hamowanie ktore wyszlo 0% ale doszczepiania sie boje bo ponoc wynik tego hamowania moze sie pogorszyc juz sama nie wiem... ty mialas 4szczepionki od meza czy dawcy??? jak dobrze pamietam... a nk powiedzial mi lekarz ze nie mam robic wiec nie zrobilam i byc tu madry