reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuszki beta 69(10dpt) albo cos podobnie bo bylam w takim szoku ze zapomniałam:-)pani w labor.powiedziała ze wychodzi na jakis 3 tydzien jestem taka szczesliwa ze zapomniałam co do mnie mowiła...dziekuje za kciuki:-)i wsparcie przede wszystkim:-)

magda - super, super, super. Gratki wielkie!!!!
Lindi - do paniki to mi jeszcze daleko, hehe ale jakoś tak się wyjątkowo optymistycznie zaczął ten cykl ( pierwszy odkad działam z lekarzami) i znów wraca zara rzeczywistość pod górkę... Nie wiem kiedy i czy wogóle będzie crio. Następna wizyta usg w środę... Tak po pierwszym crio brałam heparynę

zula mam nadzieję,że masz mrozaki ...ja po wrzesniowym ICSI byłam pewna n 100% że wszystko będzie super tak jak za pierwszym razem....a tu przyszła@ i doopa.Zaczęły się zmartwienia typu czy trzeba mnie czyścić czy wszystko się samo doczyści...no i wyleciał jeden dosyż spory skrzep...wiadomo o co chodzi...i też mi było tak kijowo...bo z jednej strony byłam pewna że będzie ciąża a tu zostałam niemile zaskoczona.Tak się czułam jakby mi ktoś coś obiecał a niedotrzymał słowa...rozżalona...ale jakoś sobie to przetłumaczyłam -cgociaż 3 dni mnie szlag trafiał-i pomyślałam nad planem B.Szybciutko lekarz co ,jak i kiedy dalej...i jedziemy....

reklama
zula - nie smutkaj się tak, do crio zostało jeszcze parę dni endo napewno urośnie :tak: W którym dc masz mieć crio??

Ja wróciłam z USG, torbieli nie ma. Kolejne USG 6 listopada.

24magda09 - jupi, ale się cieszę i gratuluję :-)

Do góry