reklama
Witajcie kochane dziekuje za wsparcie byłam rano na becie wynik po 12...na pewno sie odezwe:-)
Tylko daj znać bo nas tutaj kciuki już bolą od trzymania:-)
24magda09
Fanka BB :)
Dziewuszki beta 69(10dpt) albo cos podobnie bo bylam w takim szoku ze zapomniałam:-)pani w labor.powiedziała ze wychodzi na jakis 3 tydzien jestem taka szczesliwa ze zapomniałam co do mnie mowiła...dziekuje za kciuki:-)i wsparcie przede wszystkim:-)
magda - super, super, super. Gratki wielkie!!!!
Lindi - do paniki to mi jeszcze daleko, hehe ale jakoś tak się wyjątkowo optymistycznie zaczął ten cykl ( pierwszy odkad działam z lekarzami) i znów wraca zara rzeczywistość pod górkę... Nie wiem kiedy i czy wogóle będzie crio. Następna wizyta usg w środę... Tak po pierwszym crio brałam heparynę
Lindi - do paniki to mi jeszcze daleko, hehe ale jakoś tak się wyjątkowo optymistycznie zaczął ten cykl ( pierwszy odkad działam z lekarzami) i znów wraca zara rzeczywistość pod górkę... Nie wiem kiedy i czy wogóle będzie crio. Następna wizyta usg w środę... Tak po pierwszym crio brałam heparynę
szyszka87
pięknie 24magda! gratulacje i przyrostów życzę!!!! :*
aaa i chciałam powiedzieć,że nie ma co - zaczynamy dobrą passę i nie ma wyjścia od teraz wszystkie zaciążamy!
aaa i chciałam powiedzieć,że nie ma co - zaczynamy dobrą passę i nie ma wyjścia od teraz wszystkie zaciążamy!
Ostatnia edycja:
Lindi77
zula mam nadzieję,że masz mrozaki ...ja po wrzesniowym ICSI byłam pewna n 100% że wszystko będzie super tak jak za pierwszym razem....a tu przyszła@ i doopa.Zaczęły się zmartwienia typu czy trzeba mnie czyścić czy wszystko się samo doczyści...no i wyleciał jeden dosyż spory skrzep...wiadomo o co chodzi...i też mi było tak kijowo...bo z jednej strony byłam pewna że będzie ciąża a tu zostałam niemile zaskoczona.Tak się czułam jakby mi ktoś coś obiecał a niedotrzymał słowa...rozżalona...ale jakoś sobie to przetłumaczyłam -cgociaż 3 dni mnie szlag trafiał-i pomyślałam nad planem B.Szybciutko lekarz co ,jak i kiedy dalej...i jedziemy....
kasik36
Magda G R A T U L A C J E MAMUSIU!!!
Fusun
Magda wspaniałe wieści. Gratuluję!!!!!
reklama
Podziel się: