reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilia no w końcu sie dodzwoniłam do laboratorium pani mówiła że jak sie nie spieszy to poczekac do pn i takie tam ze wynik dopiero w pn chciał mnie sławić bo akurat ona jutro ma dyżur no ale podpytywała mnie dlaczego mi sie tak spieszy wytłumaczyłam jej no i sie okazało ze da rade i jutro bedzie wynik;-);-)chciałabym szybko wiedziec bo tylko do pn mam L4 i nie wiem co dalej z praca a ze mam naprawde ciezka prace wolałabym siedziec w domku jakby sie udało.

Szyszka ja znowu fluidki złapałam i wykorzystam :tak::-D
Hoacynka cudo, ja też tak chcę !!!
Magda jest kreska, to jest beta :-) Przyznaję Ci nr 14. (masz 14 ciążę odkąd zaczęłam liczyć).

Same dobre wiadomości od kiedy do was dołączyłam. Mam nadzieje ze juz tak zostanie:)
Hoacynka no to czeka Cie podwójne szczęście:-) Gratuluje!!! Fajnie jakby była parka. Sorry ze spytam ale to Twoje pierwsze podejście??

GizaS widzę, że żle wspominasz Gamete Łódź. Ja też mam jakieś takie złe wrażenie o niej chociaż nigdy tam nie byłam:D. A podobno tak chwalą tych profesorów R. A jakie masz AMH, że masz takie problemy z komórkami??

Moje AMH zbadane rok temu w Gamecie pod koniec cyklu 0,4:zawstydzona/y: teraz w lipcu zbadane w 2 dc 0,75 i dzięki temu udało się załapać do rządówki. Mam jeden jajnik, bo przez totalny idiotyzm lekarza - 4,5 roku temu straciłam lewy jajnik, został usunięty wraz z torbielą a nawet nie ma tego napisane na wypisie szpitalnym:crazy: Mam 29 lat.

Martaczi ja nawet nie chcę nić mrozić byleby tylko mieć już serducho pod swoim serduchem i żeby szcześliwie urodzić:tak:

Hoacynka gratuluję dwóch maleństw:tak:

Fusun wiadomo że 7 to szczęśliwa liczba, oby embiolog miała złota rękę:tak:

GizaS ale historia z tym lekarzem, dramat trzeba było do sadu go podać aby nigdy więcej żadnej dziewczynie takiego czegoś nie zrobił. Ale takich konowałów jest dużo... Ja żałuje ze do kliniki poszłam tak późno...

reklama
GizaS dużo przeszłaś... Najbardziej mnie boli brak wiedzy pseudo lekarzy i ich zwyczajne partactwo,a przecież przyznanie się do niewiedzy i odesłanie do innego specjalisty jest nawiększą sztuką! ja po wielu latach "leczenia" trafilam dopiero do naprawdę dobrego lekarza,ktory polapal sie co jest ze mna nie tak.

Do góry