reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kaatik -dzieki. u mnie w bialym kosztuje 1000pln wlasnie stad sie interesuje czy to prawda ze biopsja kosztuje az 8tys w novum bo normalnie to by o pomste wolalo gdyby az taka rozbieznosc cen byla. ktos wie?
ona niesttey nic nie słyszałam żeby był w necie...
szyszka i jaka atmosfera u Ciebie przed betą?? ja póki co dziwnie spokojna...
przyjmę wynik z "godnością:?? czy to możliwe?
przy tylu porażkach u mnie trudo oczekiwać pozytywnej bety... chyba juz coś takiego jest że po porażkach asekurujemy się ... i staramy się na tyle na ile to możliwe "nie angażować"
u Was też dzisiaj było takie piękne słońce??
szyszka i jaka atmosfera u Ciebie przed betą?? ja póki co dziwnie spokojna...
przyjmę wynik z "godnością:?? czy to możliwe?
przy tylu porażkach u mnie trudo oczekiwać pozytywnej bety... chyba juz coś takiego jest że po porażkach asekurujemy się ... i staramy się na tyle na ile to możliwe "nie angażować"
u Was też dzisiaj było takie piękne słońce??
Hej!
zula ja tez byłam kiedyś u dr J bo ma ona bardzo dobra opinie ale jednak mnie zawiodła bo doprowadziła do ciazy po lekach a jak ja straciłam to zamiast skierować ,mnie na kolejne badania to powiedziała " proszę do mnie wrócić jak będziesz w ciazy ". Nie wspomnę już o tym ze dała mi standardowy dla niej zestaw leków czyli vigantoleten 1000, metmorfine 500, vitamine b , q10 i duphaston w razie ciazy. Oczywiście tez zdiagnozowała pco którego żaden inny lekarz nie potwierdził. Mam nadzieje jednak ze tobie pomoże, co ci powiedziała na temat przeciwciał i szczepionek? Słyszałam ze nie jest ich zwolenniczka? Ja na początku lis robię 3 szczepionkę w pół miesiąca test mrl i jak będzie ok to próbujemy crio w 1 pół grudnia.
Lilia przykro mi ze ci się wszystko przesunęło , wiem jak czekałam na to crio.
Zuzia ja rownież cię swietnie pamietam , mam nadzieje ze teraz będzie już ze zgorki
zula ja tez byłam kiedyś u dr J bo ma ona bardzo dobra opinie ale jednak mnie zawiodła bo doprowadziła do ciazy po lekach a jak ja straciłam to zamiast skierować ,mnie na kolejne badania to powiedziała " proszę do mnie wrócić jak będziesz w ciazy ". Nie wspomnę już o tym ze dała mi standardowy dla niej zestaw leków czyli vigantoleten 1000, metmorfine 500, vitamine b , q10 i duphaston w razie ciazy. Oczywiście tez zdiagnozowała pco którego żaden inny lekarz nie potwierdził. Mam nadzieje jednak ze tobie pomoże, co ci powiedziała na temat przeciwciał i szczepionek? Słyszałam ze nie jest ich zwolenniczka? Ja na początku lis robię 3 szczepionkę w pół miesiąca test mrl i jak będzie ok to próbujemy crio w 1 pół grudnia.
Lilia przykro mi ze ci się wszystko przesunęło , wiem jak czekałam na to crio.
Zuzia ja rownież cię swietnie pamietam , mam nadzieje ze teraz będzie już ze zgorki
Hope84
Fanka BB :)
Lolitka biopsja o której pisze to mTesa....faktycznie to koszt 7-8tys i mało która klinika go wykonuje. To nie jest zwykła biopsja mapująca czy biopsja otwarta. Ona jest wykonywana pod specjalnym mikroskopem,poddają się jej pacjenci ze stwierdzona azoospermią u której zwykła biopsja nie odnalazła plemników...poddają się jej pacjenci,którzy mają dobrze rokujące wyniki hormonów itd a niestety zwykła nie potwierdziła obecności plemników...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
myslalam ze jak zajrze na koniec weekendu t juz jakies info beda... szyszka , sham trzymam kciuki
my jutro wkoncu dostaniemy regulamin programu z 50 na 5 z Inwimedu, ciezko sie te Katowice rozkrecaja.
my jutro wkoncu dostaniemy regulamin programu z 50 na 5 z Inwimedu, ciezko sie te Katowice rozkrecaja.
reklama
Podziel się: