reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej Dziewczyny:)

witam po dłuższej nieobecności.
pamiętacie, jak kiedyś pisałam, że po moim pierwszym nieudanym ivf w programie mz lekarz powiedział mi, ze przy drugim podejściu zapłodnią moje wszystkie kom jajowe? wtedy niektóre z Was (i ja sama zresztą), poddały to w wątpliwość. a to jest jednak prawda! :-) mimo ze w programie jest zapis, iż po 2 nieudanych podejściach z 6 komórkami dopiero zapłodnią wszystkie kom jajowe. okazuje się, że oni biorą pod uwagę wszystkie wcześniejsze podejścia ivf - również te komercyjne :-D:tak: a ja miałam wcześniej jedno ivf komercyjne.
i to jest fantastyczna informacja, nie uważacie??? :-D

oto link - można poczytać o tym, o czym wyżej napisałam. wypowiada się mój lekarz z gamety

Wyświetl temat - Ilość zapładnianych komórek |

pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki!

zula ja wiem , ze tobie się niestety nie udało z prawidłowym mrl ale mam nadzieje ,ze u nas będzie inaczej bo właściwie niczego innego u nas nie znaleźli . Prawdę mówiąc wiąże z tym ogromna nadzieje na ciąże zdrowa.
ann84​ fajnie , ze ci zapładnianie wszystkie komórki :) bedą z tego super dzieciaki.

Hope ja tu czytam i nie wierzę:-)Jesteś już tyle dni po transferze, ja też dostaje @ pomimo leków ale Tobie życze żeby wredota nie przylazła i beta była trzycyfrowa:-)

PAŹDZIERNIK:

22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania

23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula_5 - wizyta przed udanym crio
23: 24magda09 - wysoki progesteron!
23: Octavi - podglądanie pęcherzyków
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
28: 24magda09 - wysoka beta!
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

kwiatuszek - jak się masz??

Ostatnia edycja:
Gizas ja to jak zwykle po cichaczu wszystko robie haha....
A jak u Ciebie sytuacja, zmianil lekarz plan dzialania, wiedza dlaczego sie nie udaje?
Qrde z tej Naszej starej ekipy to tylko Ty zostalas, Ja, Genna, Blue....kogos jeszcze pominelam? Czas tak zapierdziele,ze widze tylko po kolezankach zachodza-rodza, zachodza-rodza a ja mam wrazenie,ze ciagle w czarnej d...pie jestem :p

Witam cieplutko!! szyszka jesteś juz po becie??o ktorej wynik?czekamy z niecierpliwoscia:tak:trzymamy kciuki!!!!a czy ty robiłąs wcześniej progeteron?ja robie za dwa dni i zastanawiam sie jakie wyniki wy mialyscie dziewczynki?ja dzis juz co raz bardziej czuje brzuszek tzn.towarzysza mi jakies promieniowanie jajników i tym podobne mam nadzieje ze to dobry znak...całuski

reklama
Hope tym razem były dobre zarodki, a dlaczego się nie udało tego nik Ci nie powie:baffled:u mnie wymyślają to że mam niskie AMH a przez słabą jakość komórek, teoretycznie mam endometriozę a praktycznie w nią nie wierzę:confused2:do tego M ma bardzo słabe nasienie:-(ale cóż walczę dalej. Czekam na @, dziś jest trzeci dzień od ostatniej tabletki antykoncepcyjnej wiec chyba dziś wredokta przyjdzie ale mam nadzieje ze odpuści mi na kolejne półtora roku;-)
A Ty kiedy masz tylko teoretycznie dostać @? Pytam bo mówisz ze bety nie robisz a na pewno już wyjdzie:sorry:

Ja tez mam wrażenie że w czarnej d.... jestem:zawstydzona/y: startowałam z dziewczynami Sylhą, Elvee, Lilonką i każdej sie udało za pierwszym razem, w maju tego roku ruszyłam do boju z Polą, jest już dawno chyba za polówkowym, teraz też jest na forum kilka ciaz dziewczyn z którymi w podobnym terminie testowałam a ja dalej nic, dalej walczę i sił mi już brakuję:zawstydzona/y:

Do góry