reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Leia - czekam na info od Ciebie...

Dla wszystkich zainteresowanych, jedna dziewczyna z forum znalazła na necie pierwszy odcinek tego serialu o in vitro. Oto jej post:

"Też bardzo chciałam obejrzeć ten film na tlc i udało mi się znaleźć stronę na której można ten program oglądać. Teoretycznie można 90 min/dzień za darmo, ale w praktyce pojawia się komunikat, że jest za dużo chętnych. Ja wykupiłam sobie dostęp no limit i mogę oglądać. Ta strona to: http://www.radio81.pl/telewizja/polska/index.php?id=tlc

Ostatnia edycja:
reklama
Hope: dzieki za wyjasnienie. Czy novum robi wiec zwykla mapujaca i jesli tak to ile?

Sorrki za 3 posty. Dopiero sie nauczylam gdzie jest modyfikacja postu gdy jestem na iphonie:) lepiej pozno niz wcale hehe

Ostatnia edycja:
Lolitka w novum zwykła biopsja to chyba koszt 1500zł o ile dobrze pamiętam,kiedyś dowiadywałam się ogólnie po klinikach o koszty ivf,biopsje itd...w novum to nawet za znieczulenie do zabiegu dodatkowo się płaci...całe szczęście u nas nie kroją i za wiele dodatków się nie płaci...
Takie jak nacięcie otoczki,icsi/imsi,scratching itd...
Ogólnie zadowolona jesteś z arte?

Ja jestem właśnie po transferze z mrozaka...jutro mój 10dpt blastocysty....jakoś mi się nie śpieszy na betę,poczekam na okres...zawsze jest nawet jak biorę progesteron....wszystko było na opak przy tym transferze,więc średnio wierzę że się uda....

Sylwia - dziękuję z całego serducha i za fluidki i za cenne, profesjonalne porady medyczne. Ja już nie ufam do końca lekarzom... Może się zmobilizuję i teraz spróbuję podejść do crio. W środę się dowiem. Mam podobno torbiel endometrialną i nie wiem czy to nie będzie problem dla mojej kliniki
Jogo - dr Jerzak nie powiedziała nic na temat przeciwciał anie szczepionek. Ja nie pytałam bo skoro po szczepieniach pogorszyły mi się wyniki a po sterydach schodzę z powodu biegunek to te dwie opcje nie są dla mnie. Co do mlr to co z tego że miałam go dobry po szczepieniach jak nie udało mi się zajść w ciąże...

zula czekam na dobre wiadomości w środę, należy nam się wszystkim medal za wszystkie wizyty lekarskie badania, leki....

a ja teraz zgłupiałam z tą swoją betą, u mnie jutro 7 dzień po transferze - i lekarz powiedział że moge zrobić ( ostatnia weryfikacja w invicie jest w 9 dniu, przy podanym zarodku 5 dniowym - moj nie byl blastusiem :(

Lolitka wydawało mi się,że robi bo jak kiedyś rozmawiałam z prof W to powiedział,że jak jesz potrzeba to to robią....no chyba,że go źle zrozumiałam...

reklama
Do góry