reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Leia - czekam na info od Ciebie...

Dla wszystkich zainteresowanych, jedna dziewczyna z forum znalazła na necie pierwszy odcinek tego serialu o in vitro. Oto jej post:

"Też bardzo chciałam obejrzeć ten film na tlc i udało mi się znaleźć stronę na której można ten program oglądać. Teoretycznie można 90 min/dzień za darmo, ale w praktyce pojawia się komunikat, że jest za dużo chętnych. Ja wykupiłam sobie dostęp no limit i mogę oglądać. Ta strona to: http://www.radio81.pl/telewizja/polska/index.php?id=tlc

Ostatnia edycja:
reklama
Hope: dzieki za wyjasnienie. Czy novum robi wiec zwykla mapujaca i jesli tak to ile?

Sorrki za 3 posty. Dopiero sie nauczylam gdzie jest modyfikacja postu gdy jestem na iphonie:) lepiej pozno niz wcale hehe

Ostatnia edycja:
Lolitka w novum zwykła biopsja to chyba koszt 1500zł o ile dobrze pamiętam,kiedyś dowiadywałam się ogólnie po klinikach o koszty ivf,biopsje itd...w novum to nawet za znieczulenie do zabiegu dodatkowo się płaci...całe szczęście u nas nie kroją i za wiele dodatków się nie płaci...
Takie jak nacięcie otoczki,icsi/imsi,scratching itd...
Ogólnie zadowolona jesteś z arte?

Ja jestem właśnie po transferze z mrozaka...jutro mój 10dpt blastocysty....jakoś mi się nie śpieszy na betę,poczekam na okres...zawsze jest nawet jak biorę progesteron....wszystko było na opak przy tym transferze,więc średnio wierzę że się uda....

Sylwia - dziękuję z całego serducha i za fluidki i za cenne, profesjonalne porady medyczne. Ja już nie ufam do końca lekarzom... Może się zmobilizuję i teraz spróbuję podejść do crio. W środę się dowiem. Mam podobno torbiel endometrialną i nie wiem czy to nie będzie problem dla mojej kliniki
Jogo - dr Jerzak nie powiedziała nic na temat przeciwciał anie szczepionek. Ja nie pytałam bo skoro po szczepieniach pogorszyły mi się wyniki a po sterydach schodzę z powodu biegunek to te dwie opcje nie są dla mnie. Co do mlr to co z tego że miałam go dobry po szczepieniach jak nie udało mi się zajść w ciąże...

zula czekam na dobre wiadomości w środę, należy nam się wszystkim medal za wszystkie wizyty lekarskie badania, leki....

a ja teraz zgłupiałam z tą swoją betą, u mnie jutro 7 dzień po transferze - i lekarz powiedział że moge zrobić ( ostatnia weryfikacja w invicie jest w 9 dniu, przy podanym zarodku 5 dniowym - moj nie byl blastusiem :(

Lolitka wydawało mi się,że robi bo jak kiedyś rozmawiałam z prof W to powiedział,że jak jesz potrzeba to to robią....no chyba,że go źle zrozumiałam...

reklama
Do góry