reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

malailoncia jeszcze szanse są :-D. Daj jutro znać co powiedzieli.

Ja się nudzę okrutnie, cały czas chce mi się spać albo leżeć, więc leżę i czas mi się niemiłosiernie dłuży. Ale nie jest źle, zniosę wszystko.

carolcia super, że próbujecie, musi się udać :D. Ja na początku myślałam, że państwo pokrywa całe koszty, ale znaleźli sposób, żeby zaoszczędzić:wściekła/y:.
Jeszcze się boję czy wszystko będzie dobrze, bo jeszcze nawet pęcherzyka nie widziałam:zawstydzona/y:, tylko ta beta urosła. Cały czas się martwię, ale staram się być spokojna i myśleć pozytywnie.

reklama
8 dzień stymulki 148 prof powiedział ze malo jakby na jeden pęcherzyk:baffled: na usg kilka pęcherzyków obawa że puste! Dał menopuru 4 ampułki i zaczeło rosnąć:-) potem 380 ,520 ,920 koniec stymulki pecherzyki dorodne 6 w prawym jeden w lewym endo 12 w sobote- podanie ovitrelle i dzisiaj nakłucie sam prof się zdziwił:shocked2:

Mazenka będzie dobrze jak kobita zachodzi w ciążę naturalnie to nawet nie myśli o tym co my i dopiero pózniej dowiaduje się że jest w ciąży ginekolog robi usg później jak maleństwo widać na usg a nie jak pod mikroskopem komórki:-)

Malailoncia ja też uważam, że odbędzie się tranfer klinika nie może pozwolić na przestój są inni lekarze i embriolodzy a oni też muszą chodzić na urlopy bo inaczej nie dadzą przez cały rok pracować to też ludzie
Mojego prof też nie było sobota i niedziela dalej stymulkę poprowadził kolega z kliniki i był on z prof w kontakcie zaufaj będzie dobrze życzę udanego transferu i dorodnej ciąży:-)

Jogo, dzidziuś - ja jestem pełna wiary i nadziei, że jednak się uda. Ja niestety jestem z tego typu, że bez dziecka nie wyobrażam sobie życia :-( Jestem w stanie skorzystać z wszystkich dostępnych metod, żeby tylko się udało. Mój m uwielbia dzieci i też sobie nie wyobraża, żebyśmy nie mieli dzieci. Ja mam ogromną nadzieje, że w końcu moje marzenie się spełni.

anuszka - to witam w klubie podobnych stażem :-)

lolitka - życzę spokojnego wyciszania :tak:

carolcia - witaj na pokładzie :-)

Ikasia - jasne, że Cię pamiętam. Gratuluje synusia, ale z tego co pamiętam to już zakupiłaś ciuszki dla córci, ale nic się nie przejmuj będzie dla córci, ale następnym razem :tak:

lawendowy - ja tak jak Ty nie wyobrażam sobie życia bez tego forum :-D

lolitka - dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie, wypoczywaj i zbieraj siły i wróć jak będziesz już po z dobrymi wieściami:happy2:

carolcia - witaj, powodzenia na punkcji

Ikasia - a to niespodzianka,będzie syneczek mamusi:-D

lawendowy - ale się biedulka strachu najadłaś, dobrze że już nic więcej się nie pojawiło, a może to implantacja?

ikasia gratulacje !!! Fajnie ze się odezwalas i dorzucilas iskierke nadzieji :-D Dla nas ze się uda.
carolcia witaj u nas czym nas wiecej tym wiecej mądrych rad:)
ja tez jestem już trochę uzależniona od tego forum ale rozumiem lolitka bo tez kiedyś zlapalam takiego dola ze nawet myśleć mi się nie chciało o staraniach a co mówić jeszcze czytać

reklama
Dodzwoniłam się do kliniki. Doktorek wraca w środę i przyjmie mnie jako pierwszą o 13. Będzie to mój 16dc i jeśli nie będzie za późno to będzie transfer. Wczoraj miałam 8dc i pęcherzyk 21mm. Owulację zawsze mam szybko, a transfer ma być 5 dni po niej. Wczoraj lekarka mówiła, żeby zrobić usg w pt i potwierdzić, czy była. Niestety w pt klinika nie pracuje (mają remont-wymieniają podłogi). Umówiłam się do geniusza u siebie w mieście w pt na 20.30 niech zrobi mi usg i potwierdzi kiedy była owu.

Do góry