reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny!!!
Wróciliśmy dziś nad ranem. Pogoda nam dopisała:) Było super!
Akumulatory naładowane do kolejnej bitwy!
Muszę poczytać i ponadrabiać, co u Was.
dzidzius..tak strasznie mi przykro, wiem, co czujesz, bo ja też jestem mamą aniołka.....tulę Cię kochana!
lawendowy ​trzymam mocno kciuki!!!!!!!!

reklama
Martaczi, dziękuję, u mnie wszystko dobrze. Zero objawów. Tylko czasami minimalne kłucia.
Zgaga tez daje o sobie znać. I to tyle.

Oktavi, ale czad!!! Ja już zaciskam kciuki za Ciebie i Twoje środowe pęchole :-D

Malailoncia, bardzo fajnie się czyta takie pozytywne wieści od Ciebie. Najważniejsze, że w głowie powstaje plan kolejnej bitwy :-D

martaczi - ja mam wrażenie, że tylko ja nie mam dziecka :-( Co niektóre kuzynki/kumpelki maja już drugie, a ja nawet nie mam widoków na jedno :-( U mnie już nikt nie pyta kiedy będzie dziecko chyba zauważyli, że coś jest nie tak skoro mamy 4 lata po ślubie, a jeszcze dziecka nie mamy :-(

dzidziuś - ja słyszałam, że najlepiej jest działać zaraz po poronieniu to podobno zwiększa szanse na zajście w ciąże.

kwiatuszeq - widzę, że mamy taki sam staż :tak:

lawendowy - biedna jesteś..., ale dla dzidziusia wszystko wytrzymasz:tak:

dzidzius - tak bardzo mi przykro, brak słów, tulę Cię z całego serduszka, odpocznij teraz Kochana, a potem wróć do nas i walcz dalej

oktavi - ale niespodzianka, super:happy2:

malailoncia - fajnie, że do nas wróciłaś i zebrałaś siły do dalszej walki

lolitka - a co się z Tobą dzieje? dawno się nie odzywałaś, jak stymulka?

Dzięki dziewczyny jak zawsze za wsparcie. Co do IVf, na razie nie dam rady bo brak kaski. Ewentualnie może cud się zdarzy i naturalnie się uda.
Lilia ja jestem po ślubie 11 lat , a 16 lat razem i nadal niektórzy pytają "co tak ociągamy się z dzieckiem", czasami tłumacze, a czasami odpowiadam złośliwie:-)

dzidzius - no niezły staż macie. No to teraz próbujcie ile się da, a może akurat się uda, trzymam kciuki :tak:
U mnie jest tak, że tylko siostra męża wie, ponieważ z nią pracuje, ale ona sama się domyśliła, ponieważ co chwilę po lekarzach biegaliśmy. W sumie to dobrze, bo przed szefem mnie kryje jak wcześniej muszę z pracy wyjść :-) Chciałam powiedzieć mamie, ale nie wiedziałam jak zacząć i tak przez kilka miesięcy się to ciągnęło, ale na szczęście ostatnio sama się zapytała i jej powiedziałam i problem mam z głowy ;-) Siostra czasem zapyta to jej mówię, że jak przyjdzie czas to zostanie ciocią, ale jej nie mogę powiedzieć, bo ona jest okropną paplą :-( Reszcie nie mówię, bo ja mieszkam w takiej okolicy, że jakby ludzie się dowiedzieli to by nas zlinczowali :-(

ach skąd ja znam takie teksty:( ja jestem z mężem 12 lat a po ślubie 7, cały ten czas po ślubie się staramy o dzidzie. Jestem dosyć otwarta osoba i jak ktoś pyta to odp ze ten na górze nie daje to nic nie moge zrobić i temat się urywa. A teraz szykuje się do 1 szczepionki jestem umówiona na 5 września . Stresuje się bo musimy być zdrowi a ja mam tendencje do opryszczek:( a niestety nie mieszkamy w Pol i jak się w tym terminie nie uda to dopiero za mc i tak ciagle stres i jak tu zajść w ciążę ? Ale jak wszystko pójdzie dobrze to w listopadzie transfer :)
Mazenka kiedy teraz masz podgladanko?
octavi ​super wiadomości ! Już tak mało dzieli cię od ciazy:)

Jogo - to trzymam kciuki, żeby ta opryszczka Cię nie nawiedziła :tak: Powodzenia.

Octavi - trzymam kciuki za punkcję :tak:

lolitka - gdzie się podziewasz?

Ostatnia edycja:
reklama
lilia nie przejmuj się tym bo nie ważne jak ale ważne żeby się udało. Ale wiem co masz na myśli bo tez nie wszystkim o tym gadam " co oczy nie widza to sercu lzej" jak to się mówi.
A i dzisiaj się dowiedziałam ze u mnie w rodzinie urodziło się wczoraj dzieciatko u pary która tez przeszła droga po scierniach by posiadać ten malutki cud! Witamy cię maluszku:)

Do góry