mazenka
Fanka BB :)
Jest niesprawiedliwe i to bardzo:-(. Zrobiłam sobie termin do mojej gieni na piątek, bo do następnej wyzyty w środę nie wytrzymam w tej niepewności. Chciałabym, żeby wszystko poszło gładko, ale im więcej czytam tym bardziej się boję, że coś się wydarzy. To straszne, że musimy przez to wszystko przechodzić, już wolałabym wpaść z ciążą jako nastolatka...
Nie wiecie czy można jeść seler naciowy? Lekarka mi dała całkowity zakaz stosowania glutaminianu i innych wzmacniaczy smaku i aromatów. Ciężko mi gotować zupy bez kostki czy choćby maggi . A podobno lubczyku nie wolno, info z bociana. Zielonej pietruszki też nie, to już nie wiem co do garnka wkładać, żeby zupy miały smak.
Nie wiecie czy można jeść seler naciowy? Lekarka mi dała całkowity zakaz stosowania glutaminianu i innych wzmacniaczy smaku i aromatów. Ciężko mi gotować zupy bez kostki czy choćby maggi . A podobno lubczyku nie wolno, info z bociana. Zielonej pietruszki też nie, to już nie wiem co do garnka wkładać, żeby zupy miały smak.