reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oktavi, mój mąż cierpi na chorobę refleksową i sok pomarańczowy zarekomendował mu gastroenterolog.
Sok działa prawie tak dobrze, jak mleko i przynosi mu ukojenie.

reklama
Dzidzius, tak mi przykro. Nie wiem, co mam powiedzieć :-(
Bardzo mi przykro. Musisz być teraz dzielna i się trzymać. Na pewno mąż będzie dla Ciebie oparciem.
Ale pamiętaj, że ja również. Jestem całym sercem z Tobą. Buziaczki

Kochane moje bardzo wam dziękuję, za okazane wsparcie i współczucie. Wiem, że Wy mnie rozumiecie. Na razie odpocznę od tego wszystkiego, z resztą mój M. też to na swój sposób przeżył i chce odpocząć. Myślimy że może w grudniu wrócimy po mrożaczka. Ale zobaczymy, musimy zebrać pieniążki. Będę tu zaglądać i śledzić wasze starania i mam nadzieję, że sukcesy również. Mazenka trzymam mocno kciuki i nie mogę się doczekać, aż usłyszysz serduszko. Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i jeszcze raz dziękuję, to dla mnie wiele znaczy.:tak:

Oktavi, jak to mówi moja mama "człowiek uczy sie całe życie, a i tak umiera głupi" :-)
Ja tak mam, że nie jestem książkowym przykładem... niczego. U mnie, to zawsze inaczej :tak:

Mazenka
Wiem że specjalnie tak robią dlatego pytam tu gdzie mogę i kogo mogę żeby być mądrzejsza od nich :-D
No ale już nie zdążę z tym AMH bo od dziś jestem w szpitalu na 3 dni więc lipa. No trudno pójdziemy na pierwsza wizytę dowiemy się co i jak i jakie mamy szanse. Będziemy mądrzejsi :-D i najwyżej pójdziemy jeszcze raz.

Dzidzius
Przykro mi. . . :’(

reklama
Do góry