Ja wyszłam z założenia ze zdaze zjesc po drodze do szpitala albo w szpitalu a łba to juz nie umyje do porodu HahhahaHess-masz racje najwazniejsze to trzymac fasonnawet przy pawiu wlosy musza wygladac
reklama
migaall
Zaangażowana w BB
na razie kluja obydwa jajniki,to po punkcji.Brzuch mnie boli od zastrzykow,ide pipi to tak czuje jakbym miala zapalenie pecherza,nie moge pozadnie sie wysiusiac,wczoraj caly dzien mnie mdlilo,dzisiaj lepiej i brzuch zwiekszyl nieco rozmiary.wiec albo sie rozkreci,albo tak juz zostanie
annemarie przypomnij proszę, który to dzień u Ciebie ?
Trzymam gorąco kciuki
annemarie
Fanka BB :)
annemarie przypomnij proszę, który to dzień u Ciebie ?
Trzymam gorąco kciuki
Uuu kochana, w pon punkcja ,w srode byl transfer wiec sobie jeszcze poczekam,mam nadzieje ze progesteron bedzie git we wtorek,a po tym mozna juz duzo wywnioskowac...
Miałam ten etap wczoraj [emoji23]nie wiem czy ta sila starczy mi dzisiaj na kolejny sernik i kawetesknie powoli za normalnoscia
zajrze wieczorem jak nie pekne
MagdaM33
Najki
zagladam tu co pare godzini czekam na dobre wiescimam takie dobre przeczucie...i tak Ci mocno zycze tej drugiej krechy z drugiej strony zazdroszcze,ja musze jeszcz tyle dni czekaca dzien ma jakies 50 godz.
to prawda bardzo długie te dni.
Uuu kochana, w pon punkcja ,w srode byl transfer wiec sobie jeszcze poczekam,mam nadzieje ze progesteron bedzie git we wtorek,a po tym mozna juz duzo wywnioskowac...
a co to znaczy że po progesteronie można dużo wywnioskować? jaki powinien być jego poziom?
annemarie
Magda- to zalezy od maszyny ktora oblicza jego poziom,bo sa rozne jednostki.Ogolnie jest tak ( u mnie w klinice przynajmniej) ze jak jest ok.20 to mozna miec nadzieje na ciaze,10-11 raczej doopa blada nikt ci tego nie powie w zywe oczy bo sie boja ,ze potem jakby co to pacjenki beda sie czuly oszukane i zawiedzione.Ten wynik to tydzien od punkcji czyli zapylenia pszczolka
reklama
Podziel się: