reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki sciskam..... ja dzis sue dowiedzialam ze znajoma z pracy zginela w wypadku... ;( jestem zalamana 24 lata dziewczyna miala :(

jak zwykle
1 kreska

nie mam już sił

najki jeszcze wszystko jest możliwe, u mojej siostry implantacja nastąpiła dopiero w 11 dpt, lekarze powiedzieli, że to jest normalne, to tzw. późna implantacja ......beta też urosła troszkę później

jeszcze jest szansa....spokojnie

też mam dzisiaj 11 dpt.....też mnie ciągle kusi ale jeszcze nic nie robiłam

ściskam

Najki kochanie może np beta jest około 30 to test jej nie wykryje zwłaszcza wieczorem. Bo to niby testy wykrywają od 25 ale to mit !!! Ja miałam betę ponad 1000 a na teście taka bladziocha ze masakra. W moczu masz zawsze mniejsze stezenie niż niż krwi bo dłużej czasu mija zanim to przeniknie. Także sikacze o niczym nie przesadzaja ! Głowa do góry

Najki ja też robiłam sikańca, z porannego moczu i nic, a beta pokazała, że jednak ktoś tam jest. bardzo trzymam kciuki, żeby jednak beta miło cię zaskoczyła.

annemarie a ja w 3dpt miałam progesteron 38,72 ng/ml, w 5dpt 57,57, a w 10dpt 82,30 i lekarz powiedział, że wynik bardzo dobry...

reklama
Najki, ja w 11 dpt przy becie 252 którą robiłam rano, na sikancu miałam ledwo widoczną drugą kreskę i to dopiero po paru minutach, także czułość tych testów jest dość słaba w wielu przypadkach, przy niższej becie możliwe ze by wcale nic nie wykazało. Także nie skreślaj z góry swego kropka tylko zrób bete z krwi. Dalej 3mamy za was kciuki Kochana dziewczyno kalendarzowa :p

Do góry