reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny,
A u mnie wczoraj rano był armagedon, bóli brzucha dostałam jak za dawnych czasów przy hiperce , godzinę się męczyłam i to po nospie. Zaczęłam żygac, co pogorszyło bóle, więc się popłakałam, jakaś histeria mnie ogarnęła, aż mama z dołu przyleciała. Cyrk za darmo. Mąż zaczął szpitala szukać, gdzie pojechać. A ja powiedziałam, że dopóki boli nigdzie nie jadę, bo mam włosy nie umyte, a jak boli to nie dam rady umyć...
W końcu minęło i się położyłam, ale generalnie jest gorzej, wczoraj i dziś nigdzie w goście nie jechałam. Miała być lekka hiperka, a jednak jest ciężka.
Płakać mi się chce z tej bezsilności. W pon chyba zadzwonię do kliniki, bo mimo leków mi się pogorszyło.
O matko Hess! Co za masakra ze tsk cie dopadło jednak - byłam pewna ze cie troche ominie tym razem ...:/
A poza no spa cos brałas? Moze warto cos na uspokojenie tez.

Matko widze ze masz to co ja ... Ja jak odstalam oststnio poważnych skurczy i położna kazała przyjechac na 10 a była 8 to co ja zrobiłam? Polecialam pod prysznic zeby glowe umyć ...

reklama
najki testowałaś?
ja też mam dziś 11 dpt i jeszcze nie sprawdzałam
jak się czujesz ?
u mnie okresowo ale sucho :)
czy jak biorę lureinę i estrofem to mogę zrobić rano sikańca? nie zaburzy to wyniku?

Hess pij 3-4 litry wody i jedz produkty białkowe u mnie i tak skończyło się w szpitalu ale pewnie gdyby nie to cierpialabym dłużej. W szpitalu odstawiłam białko dozylnie i po 2 litry kroplowki no i przez 2 miesiące musiałam robić zastrzyki przeciwzskrzepowe

Najki
zagladam tu co pare godzin:biggrin2:i czekam na dobre wiesci:-D:-D:-Dmam takie dobre przeczucie:rolleyes:...i tak Ci mocno zycze tej drugiej krechy:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: z drugiej strony zazdroszcze,ja musze jeszcz tyle dni czekac:-( :(a dzien ma jakies 50 godz.:-p

reklama
Do góry