reklama
annemarie
Fanka BB :)
No wynik rewelacyjny,bombowy po prostu.Najki ja też robiłam sikańca, z porannego moczu i nic, a beta pokazała, że jednak ktoś tam jest. bardzo trzymam kciuki, żeby jednak beta miło cię zaskoczyła.
annemarie a ja w 3dpt miałam progesteron 38,72 ng/ml, w 5dpt 57,57, a w 10dpt 82,30 i lekarz powiedział, że wynik bardzo dobry...
zakreconabunia
Zaciekawiona BB
Hej. Mam do was pytanie odnosnie lekow na polepszenie jakosci komorek oraz zywotnosci bo jakis czas czytallam o tym ze znacie jakies specifiki ktore pomagaja a teraz nie umiem tego znales
zakreconabunia
Zaciekawiona BB
Hess i to wszystko jeszcze przed stymulacja ?
Zakreconabunia - tak, przed stymulacją. Tylko najlepiej brać to przynajmniej z 3 miesiące.
Po stymulacji olej pij nadal, bo on w ogóle bardzo zdrowy jest. Kwas foliowy też bierz.
Przed transferem 3-4 dni przed i po jedz 2-3 plastry świeżego ananasa, bierz magnez z b6.
Po stymulacji olej pij nadal, bo on w ogóle bardzo zdrowy jest. Kwas foliowy też bierz.
Przed transferem 3-4 dni przed i po jedz 2-3 plastry świeżego ananasa, bierz magnez z b6.
MagdaM33
Fanka BB :)
No wynik rewelacyjny,bombowy po prostu.
naprawdę?? ja do czwartku chyba oszaleję, tak się boję...
Zakreconabunia - witaj . Pij olej lniany 2 łyżki stołowe dziennie, koenzym Q10 300 mg., DHEA 50 mg jeśli nie masz PCOS, omega 3, witamina D3 2000 jedn, kwas foliowy 5 mg.
ja podjadałam też orzechy brazylijskie kilka sztuk dziennie. i magnez z b6 to cały czas
reklama
Podziel się: