reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki ja też robiłam sikańca, z porannego moczu i nic, a beta pokazała, że jednak ktoś tam jest. bardzo trzymam kciuki, żeby jednak beta miło cię zaskoczyła.

annemarie a ja w 3dpt miałam progesteron 38,72 ng/ml, w 5dpt 57,57, a w 10dpt 82,30 i lekarz powiedział, że wynik bardzo dobry...
No wynik rewelacyjny,bombowy po prostu.:biggrin2:

Dziewczyny mam do oddania 2 opakowania Estrofemu . Ja już go odstawiam i nie będzie mi potrzebny. Gdyby któraś potrzebowała to mogę wysłać ;) oddam go za darmo bo nie chce pieniędzy za takie leki ;)

Zakreconabunia - tak, przed stymulacją. Tylko najlepiej brać to przynajmniej z 3 miesiące.
Po stymulacji olej pij nadal, bo on w ogóle bardzo zdrowy jest. Kwas foliowy też bierz.
Przed transferem 3-4 dni przed i po jedz 2-3 plastry świeżego ananasa, bierz magnez z b6.

No wynik rewelacyjny,bombowy po prostu.:biggrin2:

naprawdę?? ja do czwartku chyba oszaleję, tak się boję...

Zakreconabunia - witaj :). Pij olej lniany 2 łyżki stołowe dziennie, koenzym Q10 300 mg., DHEA 50 mg jeśli nie masz PCOS, omega 3, witamina D3 2000 jedn, kwas foliowy 5 mg.

ja podjadałam też orzechy brazylijskie kilka sztuk dziennie. i magnez z b6 to cały czas

reklama
Do góry