reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O matko Hess! Co za masakra ze tsk cie dopadło jednak - byłam pewna ze cie troche ominie tym razem ...:/
A poza no spa cos brałas? Moze warto cos na uspokojenie tez.

Matko widze ze masz to co ja ... Ja jak odstalam oststnio poważnych skurczy i położna kazała przyjechac na 10 a była 8 to co ja zrobiłam? Polecialam pod prysznic zeby glowe umyć ...

emi-kiedy sie bedziesz sypac? ciagle w moje urodziny?:biggrin2:

reklama
dziewczyny, zaraz mnie krew zaleje!!!! dosłownie i w przenośni!

przyszłą @, wizytę mam 4stycznia, ale nie wiem, czy transfer się odbędzie... po 1 listopada zmieniły się przepisy i musimy przejść nową kwalifikację... nowe badania. niewazne, ze ja je mam juz zrobione i są ok. na włąsną odpowiedzialnośc mam brac leki od jutra, a na wizycie się okaze, czy to kwalifikacja (bo moze jednak jakies jeszcze badania bedzie trzeba zrobic), czy tez wizyta przedtransferowa.. ech. zawsze pod gorkę!
a najgorsze jest to, że niektóre dziewczynyw tej klinice dowiadywały się o tych dodatkowuch badaniach na wizycie i nic nie musiały wydłużać! w niczym to nie przeszkadxało! a moja lekarka mega poprawna wymysla tu... ech:/

anitka11 przepisy faktycznie się zmieniły
ja też na szybko robiłam badanie z krwi na chlamydię , bo wcześniej wymagane było jedynie z moczu. Ja to badanie robiłam chyba w 2 dc a w 12 dc było już w mojej dokumentacji :) Spokojnie wyrobisz się :)

na razie kluja obydwa jajniki,to po punkcji.Brzuch mnie boli od zastrzykow,ide pipi to tak czuje jakbym miala zapalenie pecherza,nie moge pozadnie sie wysiusiac,wczoraj caly dzien mnie mdlilo,dzisiaj lepiej i brzuch zwiekszyl nieco rozmiary.wiec albo sie rozkreci,albo tak juz zostanie:shocked2:

Dziewczyny, pije dużo, jem nabiał, ale nie za dużo, bo mnie strasznie nudności męczą i w końcu wymioty.
Biorę Dostinex ( już 2 dni przed punkcja) i mam do wzięcia 20 zastrzyków przeciw zakrzepowych. Tzn juz biorę :).

Emi - noooo, póki nie umieram to prysznic i fryz musi być ;).

Mamusia mi zupkę ugotowala lekko strawna, to sobie może nieco zjem :D.

reklama
Dziewczyny, pije dużo, jem nabiał, ale nie za dużo, bo mnie strasznie nudności męczą i w końcu wymioty.
Biorę Dostinex ( już 2 dni przed punkcja) i mam do wzięcia 20 zastrzyków przeciw zakrzepowych. Tzn juz biorę :).

Emi - noooo, póki nie umieram to prysznic i fryz musi być ;).

Mamusia mi zupkę ugotowala lekko strawna, to sobie może nieco zjem :D.

Hess-masz racje najwazniejsze to trzymac fason:yes:nawet przy pawiu wlosy musza wygladac:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry