onadlaniego30
Fanka BB :)
Kochana doskonale cie rozumiem ale zobaczysz że i na Ciebie przyjdzie czas i twoje marzenia się spełnia.
Dziękuje :***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana doskonale cie rozumiem ale zobaczysz że i na Ciebie przyjdzie czas i twoje marzenia się spełnia.
Ja myślę we śnie wyprzedziłaś fakty z rzeczywistości Także to przepowiednia wielkiego szczęścia Ja do 11 dpt czułam bóle jajników i takie ciągnięcia jak na @, oczywiście brzuch napompowany, ale to były takie nachodzące bóle na jakiś czas, a potem mijały, nie tak jak na @ ze bolało 1-2 dni przed i potem aż do pierwszego drugiego dnia cyklu. Dziś jest 13 dpt i już od wczoraj nic mnie nie boli, uspokoiło się także myślę że organizm przyjął do wiadomości odmienny stan i już nie dokucza bólami Czyli tak ja u Ciebie, tylko w twoim przypadku już trochę wcześniej zaakceptował nowe życie w TobieDziewczynyyyyy
śnił mi się dzisiaj test z II kreskami..
Wieczorem powiedziałam do M że chcę kupić test i zrobić go w drugi dzień Świąt, jak już będziemy po wszystkich rodzinnych zjazdach bo nie wytrzymam do poniedziałku. No i śniły mi się dwie tłuste krechyyy. Powiedzcie, że to znak!?
A ogólnie to jakby mniej wszelkich objawów. Twarde, bolące piersi bolą coraz mniej..brzuch juz właściwie nie boli..czasem coś poczuję..i bądź tu mądry żeby wiedzieć, czy to dobrze, czy źle..
Przypomnicie mi co odczuwałyście w okolicach 9dpt? Chyba świruję trochę :/