reklama
Monika1988
Zaciekawiona BB
DorotaMie dziękujemy bardzo, czyli znasz już płeć swoich maluszków, szczęściara z Ciebie od razu parka, suuuuuper rzadko bywasz na forum, ale muszę Ci się pochwalić ( bo nie wiem czy doczytałaś) że ja też doczekałam się swoich 2 kresek i wysokiej bety, do trzech razy sztuka
24magda09
Fanka BB :)
Kochane moje bo wy będziecie wiedzieć lepiej,napisałam do swojej gin. o niepowodzeniu i zapytałam czy teraz po @ mam przyjechać na wizytę czy odczekać jakiś dłuższy czas aby zacząć znów stymulacje,teraz mi odp.ale nie chce jej też zawracać głowy w święta bo napisała że mogę zacząć brać leki od początku @ ale tej co teraz dostanę czy dopiero od nastepnej napisała że we wtorek będzie od 11 ale jeśli nic się nie zmieni po lekach to okres powinnam dostać 26-27.
fruitofhope
Spokojnych, radosnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia chwili odpoczynku w rodzinnym gronie oraz dziewczyny tego jednego najważniejszego życzę Wam i sobie aby przyszle święta były w wiekszym gronie A przyszlym i obecnym mamusiom dużo zdrowka i spokoju :****
Wybaczcie za spóźnione życzenia ale debiutowalam w tym roku z wigilia i poprostu się źle zorganizowalam
Wybaczcie za spóźnione życzenia ale debiutowalam w tym roku z wigilia i poprostu się źle zorganizowalam
zanetaanna
Kochane moje bo wy będziecie wiedzieć lepiej,napisałam do swojej gin. o niepowodzeniu i zapytałam czy teraz po @ mam przyjechać na wizytę czy odczekać jakiś dłuższy czas aby zacząć znów stymulacje,teraz mi odp.ale nie chce jej też zawracać głowy w święta bo napisała że mogę zacząć brać leki od początku @ ale tej co teraz dostanę czy dopiero od nastepnej napisała że we wtorek będzie od 11 ale jeśli nic się nie zmieni po lekach to okres powinnam dostać 26-27.[/QUOTE
Madzia napisz prosze czy bedzie crio ?
Dziewczyny czy któraś ciężarna bierze magnez i w jakiej dawce? Coś mnie pobolewa brzuch i musze chyba nospe i magnez zacząć brać
Kochana, ja biorę - 100 mg rano i 100 mg wieczorem
DorotaMie dziękujemy bardzo, czyli znasz już płeć swoich maluszków, szczęściara z Ciebie od razu parka, suuuuuper rzadko bywasz na forum, ale muszę Ci się pochwalić ( bo nie wiem czy doczytałaś) że ja też doczekałam się swoich 2 kresek i wysokiej bety, do trzech razy sztuka
Wspaniale! Bardzo się cieszę!!!! No to teraz życzę leniwej, spokojnej ciąży :-) Kciuki w ruch!
@najki Trzymam kciuki bardzo bardzo :-)
reklama
24magda09
Kochana mam mrozaczki i to 2 razem zamrożone więc do crio?Dorotka ❤
magda chodzi o całą nową stymulację, czy kolejne podejście do crio? Nie masz mrozaczków?
Podziel się: