reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Annemarie dobre pytanie;) tez o tym kiedys myslalam ale odpowiedzi nie znam..
Monika ;););)ja miałam bete 8dpt i pozniej w 10dpt bete wizyta nieplanowana przez krwawienie i spadek prog w 14dpt no i dzisiaj według planu 1 usg 22 dpt dzisij miało byc 1 usg według planu

reklama
O moje słoneczko jest [emoji8] kochana ja niewiem ;( duze ilości tej krwi moze zadzwon do swojego gina jutro znowu i dopytaj

Zanetaanna--Mnie tak bolal ,ze gwiazdy widzialam i lecialo 2 tyg w ilosciach ( 1 OB max na godzine), tyle z mojego (niestety) doswiadczenia. Okres dostaje sie normalnie po poronieniu od 4-6 tyg. ale to tez nie norma bo organizm jest rozregulowany,niektore dziewczyny czekaly do 6 miesiecy.Tylko usg pokaze Ci czy sie samo oczyscilo,czy nie .Ja krwawilam 2 tyg,potem szpital i na nast dzien,nareszcie sie uspokoilo.

Jak bys poszła do jakiegoś gina w Pl prywatnie nie znasz kogos kto jest u was najlepszy ? Moze zadzw i pow ze nagły przypadek prwnie wiekszosc na urlopie ale moze kogos złapiesz jutro jeszcze

Idz sie upewnij bys chociaz mogła spokojnie swieta spędzić przy stole ... A ufasz w 100% temu z kliniki? Moze
Spróbowałabys isc do Dr. inackera? Choxiaz jesli sie dobrze czujesz u tamtego to nie zmieniaj jak juz zna twoja historie dokładnie bedzie wiedział jak dzialac ...

Ufam mu, uważam ze gdyby nie poszedł na urlop na pewno nie skończyłaby sie ta ciąża w ten sposób . Zrobiłam dzis termin u niego na 18stycznia, mam nadzieje, ze wtedy dowiem sie czegoś .

Annemarie mi sie wydaje ze one juz sa w jajnikach :) jak juz "dorosle" jajco ma 20 mm to te male pewnie jakies 0.01mm a moze i mniej wiev soe wsuystkie tam mieszcza ,)

reklama
Tez sie tego doczytalam pomimo wszystko ciezko to sobie wyobrazic.Bo jest tego prawie pol miliona,z czego zalozmy 400 sie nadaje,reszta nie.Musze z Kate skonsultowac temat.:biggrin2:

Do góry