reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
24magda09 - mieli na 100% dzwonić i mówić, jeśli by coś zamrozili, bo wtedy trzeba podpisać aneks do umowy o mrożeniu zarodków. A podobno na ogół dzwonią w godzinach 9-12.

Hess-

nieboraczek pokaze rogi.Ja juz mam tez zryty beret,to nasz 5 transfer i zawsze jest wszystko cacy i cacy sie konczy:-( :(Mysle,ze od jutra bedzie lepiej,fakt ,ze brakuje mi powoli wiary i sily na to wszystko,ale to chyba ludzkie,ze czlowiek watpi,czasami ma dzien do dooopy i humor tez. Ja sobie na takie dni pozwalam i nie udaje ,ze jest mi fajnie i glowa przebijam sciany.Nie potrafie odstawiic waszych losow na bok i cieszyc sie swoim. Jestesmy w koncu ludzmi ktorzy wspol-czuja .Mysle o Zanecie o Pkati i gdzies tam myslami jestem obok.Czekam na jakies dobre info.Dzi:baffled:siaj taki dzien.

Hess, w tym jednym wszystkie pozostałe skumulowały swoje siły :* on jest wybrańcem i zostanie z Wami, tego Ci mocno życzę!!

Annemarie, czyli jutro ten dzień. dwójka brzmi dumnie, niech dwucyfrową betę (na poczatek) i dwie krechy na teście Ci przyniosą :*

Pkati :( mam nadzieję, że przyniesiesz dobre wieści! kciuków nie puszczam!

Zaneta:* Twoja wczorajsza wiadomosc wstrząsnęła mną. wszytsko mi się przypomniało... trzymaj się. mam nadzieję, że z czasem będzie Ci lżej. tak po prostu...

Cześć ,
przeczytałam kilka stron i widzę, że jesteście grupą silnych, wspaniałych kobiet nieustających w drodze do swojego szczęścia.....podziwiam Was za to.

Ja też jestem na tej drodze. Dzisiaj mija mi 7 dpt i trzęsę się z obawy o wynik. Choć betę powinnam zrobić dopiero 28.12 to chyba nie wytrzymam i zrobię ją 24, aby w czasie świąt napić się lampki wina i nie dawać powodów do domysłów bliższej i dalszej rodzinie. Co myślicie?

Jako 3 dniowy był podany

oj to wszyscy będą dopytywać......i co tu mówić aby sensacji nie robić?
chyba będę musiała jakimiś tabletkami się wykręcić

Dziękuję Hess

Wiesz, możesz zrobić i w Wigilię, ale jeśli np wynik wyjdzie niski to będziesz się martwić, a tego wina i tak się nie napijesz. Więc może lepiej poczekać do tego 28, a rodzinie powiesz, że leki bierzesz i tyle.
Trzymam kciuki za pozytywna bete :)

Migaall ja też bym poczekala do 28. Dlatego że to może być za wcześnie i może ta beta nie wyjść a w ciazy będziesz i nieptrzebnie się narazisz na stres ;)

reklama
Migaall, ja bym pewnie testowała w Wigilię :p

Dziewczyny jestem w szoku. Nie dość, że wyszedł pierwszy raz mi test owulacyjny wczoraj to dzisiaj nie mogę się nadziwić tam na dole.. mam taki piękny, książkowy śluz, że nigdy takiego nie miałam :O Jak myślicie te DHEA mogło tak pomóc czy co? Obserwowałam siebie co m-c i nigdy takiego czegoś nie było.. Nie łudzę się na jakieś tam naturalne zajście, ale na uwagę to zasługuje, bo takich cudów to ja nie miałam :O

Do góry