reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
24magda09 - mieli na 100% dzwonić i mówić, jeśli by coś zamrozili, bo wtedy trzeba podpisać aneks do umowy o mrożeniu zarodków. A podobno na ogół dzwonią w godzinach 9-12.

Hess-

nieboraczek pokaze rogi.Ja juz mam tez zryty beret,to nasz 5 transfer i zawsze jest wszystko cacy i cacy sie konczy:-( :(Mysle,ze od jutra bedzie lepiej,fakt ,ze brakuje mi powoli wiary i sily na to wszystko,ale to chyba ludzkie,ze czlowiek watpi,czasami ma dzien do dooopy i humor tez. Ja sobie na takie dni pozwalam i nie udaje ,ze jest mi fajnie i glowa przebijam sciany.Nie potrafie odstawiic waszych losow na bok i cieszyc sie swoim. Jestesmy w koncu ludzmi ktorzy wspol-czuja .Mysle o Zanecie o Pkati i gdzies tam myslami jestem obok.Czekam na jakies dobre info.Dzi:baffled:siaj taki dzien.

Hess, w tym jednym wszystkie pozostałe skumulowały swoje siły :* on jest wybrańcem i zostanie z Wami, tego Ci mocno życzę!!

Annemarie, czyli jutro ten dzień. dwójka brzmi dumnie, niech dwucyfrową betę (na poczatek) i dwie krechy na teście Ci przyniosą :*

Pkati :( mam nadzieję, że przyniesiesz dobre wieści! kciuków nie puszczam!

Zaneta:* Twoja wczorajsza wiadomosc wstrząsnęła mną. wszytsko mi się przypomniało... trzymaj się. mam nadzieję, że z czasem będzie Ci lżej. tak po prostu...

Cześć ,
przeczytałam kilka stron i widzę, że jesteście grupą silnych, wspaniałych kobiet nieustających w drodze do swojego szczęścia.....podziwiam Was za to.

Ja też jestem na tej drodze. Dzisiaj mija mi 7 dpt i trzęsę się z obawy o wynik. Choć betę powinnam zrobić dopiero 28.12 to chyba nie wytrzymam i zrobię ją 24, aby w czasie świąt napić się lampki wina i nie dawać powodów do domysłów bliższej i dalszej rodzinie. Co myślicie?

Jako 3 dniowy był podany

oj to wszyscy będą dopytywać......i co tu mówić aby sensacji nie robić?
chyba będę musiała jakimiś tabletkami się wykręcić

Dziękuję Hess

Wiesz, możesz zrobić i w Wigilię, ale jeśli np wynik wyjdzie niski to będziesz się martwić, a tego wina i tak się nie napijesz. Więc może lepiej poczekać do tego 28, a rodzinie powiesz, że leki bierzesz i tyle.
Trzymam kciuki za pozytywna bete :)

Migaall ja też bym poczekala do 28. Dlatego że to może być za wcześnie i może ta beta nie wyjść a w ciazy będziesz i nieptrzebnie się narazisz na stres ;)

reklama
Migaall, ja bym pewnie testowała w Wigilię :p

Dziewczyny jestem w szoku. Nie dość, że wyszedł pierwszy raz mi test owulacyjny wczoraj to dzisiaj nie mogę się nadziwić tam na dole.. mam taki piękny, książkowy śluz, że nigdy takiego nie miałam :O Jak myślicie te DHEA mogło tak pomóc czy co? Obserwowałam siebie co m-c i nigdy takiego czegoś nie było.. Nie łudzę się na jakieś tam naturalne zajście, ale na uwagę to zasługuje, bo takich cudów to ja nie miałam :O

Do góry