reklama
Mamy 2 balwanki,2 jutro do osobistego odbioru,4 niestety postanowily sie pozegnac.Trudno,wierze,ze...to bedzie TA DWOJKA ciesze sie jak glupia
Przepraszam ,za dobry humor
Łaaaa i tak dobrze, to będzie TA DWÓJKA!!!
fruitofhope
Fanka BB :)
annemarie dlaczego przepraszasz za dobry humor ?! jesteśmy tutaj na dobre i na złe Ciesze się razem z Tobą !!!!!!!!!
annemarie
annemarie super!
a tak z innej paki...dziewczyny myślicie, że mogę sobie zwiększyć luteinę podjęzykową? Tak w razie "W"..? biorę 3x2 plus lutinus 3x1. Można to w ogóle przedawkować :/ ?
najki to zalezy jaki masz poziom progesteronu? wiesz?...ciezko to przedawkowac,ale na wlasna reke bym tego nie robila.A skad masz taki genialny pomysl?
annemarie
Annemarie - super wieści, nie przepraszaj, bo takie info też jest tu potrzebne, poza tym mąż do tego prawo. A wiesz jakiej są klasy??
Nie mam na razie pojecia,jutro sie dowiem i pewno beda jak zawsze 4AA czy cos tym kierunku. A potem sie przestana dzielic i bedzie znowu doooopppaaaa blada
Pozyjemy zobaczymy
reklama
najki
nie psiocz babo będą 4AA i będą się pięknie rozwijać! i tego się trzymajmy
a z tą lutką...to tak sobie myślę, bo dziś jest 7dpt, testować będę zaraz po świętach i przy 1 podejściu jak wykupiłam weryfikację to ten progesteron był dosyć niski i mi zwiększali...i tak sobie myślę, czy sobie nie zwiększyć tak o w razie czego
a z tą lutką...to tak sobie myślę, bo dziś jest 7dpt, testować będę zaraz po świętach i przy 1 podejściu jak wykupiłam weryfikację to ten progesteron był dosyć niski i mi zwiększali...i tak sobie myślę, czy sobie nie zwiększyć tak o w razie czego
Podziel się: