reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo dzisiaj jest jakis szajs wtorek,po szajs poniedzialku:angry: i nie wiem czy sie smiac czy plakac, a dzien sie jeszcze nie skonczyl...:oo2: Zaraz jede do pracy to przeskocze na inne tory:happy2:

annemarie super!

a tak z innej paki...dziewczyny myślicie, że mogę sobie zwiększyć luteinę podjęzykową? Tak w razie "W"..? biorę 3x2 plus lutinus 3x1. Można to w ogóle przedawkować :/ ?

annemarie super!

a tak z innej paki...dziewczyny myślicie, że mogę sobie zwiększyć luteinę podjęzykową? Tak w razie "W"..? biorę 3x2 plus lutinus 3x1. Można to w ogóle przedawkować :/ ?

najki to zalezy jaki masz poziom progesteronu? wiesz?...ciezko to przedawkowac,ale na wlasna reke bym tego nie robila.A skad masz taki genialny pomysl?:-) :)

Annemarie - super wieści, nie przepraszaj, bo takie info też jest tu potrzebne, poza tym mąż do tego prawo. A wiesz jakiej są klasy??

Nie mam na razie pojecia,jutro sie dowiem i pewno beda jak zawsze 4AA czy cos tym kierunku. A potem sie przestana dzielic i bedzie znowu doooopppaaaa blada:oo:
Pozyjemy zobaczymy:happy:

reklama
nie psiocz babo:p będą 4AA i będą się pięknie rozwijać! i tego się trzymajmy :p

a z tą lutką...to tak sobie myślę, bo dziś jest 7dpt, testować będę zaraz po świętach i przy 1 podejściu jak wykupiłam weryfikację to ten progesteron był dosyć niski i mi zwiększali...i tak sobie myślę, czy sobie nie zwiększyć tak o w razie czego :rolleyes2:
:p

Do góry