reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

nie psiocz babo:p będą 4AA i będą się pięknie rozwijać! i tego się trzymajmy :p

a z tą lutką...to tak sobie myślę, bo dziś jest 7dpt, testować będę zaraz po świętach i przy 1 podejściu jak wykupiłam weryfikację to ten progesteron był dosyć niski i mi zwiększali...i tak sobie myślę, czy sobie nie zwiększyć tak o w razie czego :rolleyes2:
:p

No u mnie też był mega niski i mi mega zwiększyli.. Ale ja bym nie zwiększała.. ile osób nie ma weryfikacji i jakoś to leci:) a później w razie niepowodzneia, w razie wu(mam nadzieje, ze nie) będziesz się męczyć z @, bo będzie bolesna po takich dawkach.

reklama
Najki - najpierw zobacz jaki masz poziom prg. Nie ma co się faszerować, jak nie potrzeba. Przedawkować raczej nie można, ale lepiej skonsultuj się z lekarzem, szczególnie, że mało przecież nie bierzesz.

annemarie - skoro znasz przyszłość, to po co próbować? Nie wiesz jak tym razem będzie ;). Ja tez myślałam, że nie będę mieć znowu zarodków, a jednak mam swojego 1 nieboraczka i bardzo w niego wierzę :)
Także cyc do przodu, wiara na pełne obroty i będzie gites malina!!

No u mnie też był mega niski i mi mega zwiększyli.. Ale ja bym nie zwiększała.. ile osób nie ma weryfikacji i jakoś to leci:) a później w razie niepowodzneia, w razie wu(mam nadzieje, ze nie) będziesz się męczyć z @, bo będzie bolesna po takich dawkach.
nie psiocz babo:p będą 4AA i będą się pięknie rozwijać! i tego się trzymajmy :p

a z tą lutką...to tak sobie myślę, bo dziś jest 7dpt, testować będę zaraz po świętach i przy 1 podejściu jak wykupiłam weryfikację to ten progesteron był dosyć niski i mi zwiększali...i tak sobie myślę, czy sobie nie zwiększyć tak o w razie czego :rolleyes2:
:p

Najki- fakt jest ,ze albo jestes w ciazy (czego ci jak zawsze zycze) albo nie jestes.Zwiekszenie progesteronu niczego tu nie zmieni,nie plamisz(co bylo by oznaka niedoboru) wiec jesli koniecznie szukasz dziury w calym:biggrin2:to podlec na krew i go zbadaj.
u mnie byl na poczatku ciazy mega wysoki,a jak zaczely sie plamienia(co bylo poczatkiem poronienia) to mi lekarz dodal jeszcze 2 prolutexy ,ktore hamuja krwawienie,ale nie uratuja czegos ,czego sie juz uratowac nie da.Z dzisiejsza wiedza,nigdy bym sie na to nie zgodzila,jak dostalam @ to mnie tydzien zalewalo.
Zrobilambym krew (bez BETY;-) ;)) i skonsultowala z lekarzem.
a ja sie wogole czujesz ,cos ci dolega?:happy:

Hess, ej ;D a mi coś umknęło, że to taki ładny zarodeczek :) Noooo to tym razem będzie piękna ciąża, zobaczysz!!! Kurde zobacz wystarczy pokombinować trochę, trafić na dobrego lekarza..
Może mi też pomogą w innej klinice...

Witajcie kochane. Jakoś ti
Mamy 2 balwanki,2 jutro do osobistego odbioru,4 niestety postanowily sie pozegnac:-( :(.Trudno,wierze,ze...to bedzie TA DWOJKA ciesze sie jak glupia:biggrin2:
Przepraszam ,za dobry humor:sorry2:
Witajcie kochane. Super wieści ja wierzę że to będę twoje dwa spełnione marzenia ☺☺ jak kobitki dzisiejszy humor? Silvia,onadlaniego,Zania jak się czujecie? Najki ja też bym chyba nie zwiększala na własną rękę, za 1 razem miałam w 7dpt prg.13 i nic nie kazali robić także czekaj kochana cierpliwie ☺☺dziś twój 7dpt mój niby 8,biorę dalej leki bo gin.zabronił mi odstawić ale u mnie Iskierka niestety po mału gaśnie. Dziś wyglądam jak zombi od tego płaczu i nie wyspania.

Moniusia - u mnie jest wczesna blastke dwójka, więc nie jest to cud świata, ale też jest szansa na ciążę. Tobie życzę z całego serca, aby zmiana kliniki pomogła Ci i tez doczekasz się malucha w brzuchu.
Mam nadzieję, że ja też ;)

Z labo nie zadzwonili, to chyba już nie zadzwonią. Pewnie nie mam już żadnego więcej Szkraba :(. Nie nastawiałam się co prawda, ale troszkę żal.

Żanetka trzymaj sie slonce [emoji17]
Ja wczoraj wieczorem wylądowałam na pogotowiu bo zaczelam plamić czysta krwia nie chciałam ci juz pisac wystarczajaco przeszlas...
Nie wiedza skad te krwawienie wszystko w srodku wygl ok a lekarz pow ze trzeba odczekać bo zarodka nie widac jeszcze tylko pecherzyk i ciałko żółte .. Chcieli mnie zatrzymać na obserwacji ale stwierdziłam ze bez sensu jak i tak nie chcieli mi nic podac pow ze prg Mam wystarczajaco ;( a to juz była prawie 23 wiec wolałam wrocic do domu
Dzisiaj mam termin w klinice zobaczymy co dzisiaj dzien pokaze...
Dziewczyny zycze wam miłego dnia i duzo siły na wszystkie przeciwności ktorym musimy stawiać czoła
Pkati ja również życzę ci dużo siły i wiary przede wszystkim,mam nadzieję że twój zarodeczek jest bardzo silny i zostanie z tobą. Nie stresuj się tylko bo to też nie dobrze robi.Trzymam &&&

Moniusia - u mnie jest wczesna blastke dwójka, więc nie jest to cud świata, ale też jest szansa na ciążę. Tobie życzę z całego serca, aby zmiana kliniki pomogła Ci i tez doczekasz się malucha w brzuchu.

Z labo nie zadzwonili, to chyba już nie zadzwonią. Pewnie nie mam już żadnego więcej Szkraba :(. Nie nastawiałam się co prawda, ale troszkę żal.

Wiadomka, ale i tak ładnie jest blastka, to też ważne:) Pewnie, że szkoda, zawsze by się chciało mieć dużo w razie czego ;) Ale na początek jeden Szkrab wystarczy mamuśka! ;)

reklama

Witaj Hess. A może twoje zarodki miło cie zaskoczą. Może sama przedzwon i zapytaj będziesz spokojniejsza.

Do góry