reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zanetaanna brak mi słów nie napiszę trzymaj się bo domyślam się że się nie da..... Przykro mi bardzo.... Brak mi słów..... Bez urazy ale chce żeby ten cholerny rok się już skończył !!!

Kochane! Dziękuje za wsparcie :** za słowa... Najlepsze jest to ze krwawienie ustało... Beta beznadziejna. Dzis jest 10 dzień po transferze. Zarodek był trzydniowy. Jest jakakolwiek szansa, żeby dopiero się zagnieździł? :( kurde! Żyje złudnymi nadziejami. Bezsens... Chodzę, płacze. :( miesiączkę powinnam dostać dopiero w czwartek-pt.

Zanetaaaa...
Kochana!!! :((( jedyne co to mogę Cie uściskać :***... I życzyć spokoju w święta. Bez zbędnych pytań i głupiego poglaskiwania, przez osoby które nie potrafią nawet postawić się w naszych sytuacjach.

Kochane pamiętajcie że mamy siebie. Nie znamy się osobiście ale znamy swoje historie,najskrytsze sekrety,problemy o których nikt nie wie i nie zrozumie. ZANETAANIA bądź dzielna,nazbieraj sił z mężem i kochana wspierajcie się w tym ciężkim dla was okresie.

:*** ściskam Cię rownież w tym co nas spotkało, albo co nas nie spotkało :(((

ONADLANIEGO wiesz ze u mnie jest to samo. Ja nie miałam jak narazie żadnych plamienia ale ciągle ta Iskierka nadzieji że może na prawdę jest za wczesniej że jeszcze mnie wszystko zaskoczy. .. dopiero teraz szlocham jak bóbr, mój M.też zawiedziony a zarazem zły że dziś poszłam na betę (umawialiśmy się inaczej a ja i tak postawiłam na swoim jak on ze mną wytrzymuje☺.

Aniołkowa, Monika - gratuluję. Dobrze, że Wam się udało!

Dziewczyny, którym sie nie udało tym razem, nie załamujcie się. Popłaczcie w domu. Zaczynamy walkę od jutra>

Zanetaanna - tak bardzo mi przykro! Takie nieszczęście przed świętami. Miałam podobną historię do twojej. Również byłam w ciąży razem z moją siostrą ( u nas tez był niewielki odstęp). Ja poroniłam w 14 tyg, ona urodziła śliczną córeczkę. Ja na swoje szczęście musiałam jeszcze poczekać. Dobrze, że masz mrozaczki. Wracaj po nie :)

My juz w Polsce , został nam kawałek do domu... Bardzo Wam wszystkim dziekuje za te słowa ktore potrafią ukoić mój ból chociaż na chwile , serdecznie dziekuje każdej z Was z osobna , ściskam Was mocno i wierze w nas wszystkie !
Życzę nam na te święta duzo spokoju i tylko prawdziwych przyjaciół wokół nas . Dziekuje [emoji173]️

reklama
Ale sie tu dzisiaj dzieje, ściskam was wszystkie mocno i te którym sie udało z radości i te ze złymi wiesciami, przykro mi dziewczyny :(

Żaneta tak bardzo mi przykro wiem ze nic cie teraz nie pocieszy, niestety wiem jak to jest. Musisz być silna.

Yplocka tez miałam podobno sytuację nigdy nie bylo problemu z jajkami i zapłodnieniem a przy ostatniej stymulacji dupa tylko 3 komórki dobre 1 zarodek nie mam pojęcia co poszło nie tak, mam nadzieje ze sie nie powtórzy.

Do góry